Zoek...
Legacy Recordings onthult ultieme Johnny Cash website

Legacy Recordings onthult ultieme Johnny Cash website

Legacy rec. / Sony

PERSBERICHTEN
DOOR ROELOF NOORDA
2019-07-24 07:00:00 • min lezen

Legacy Recordings onthult ultieme Johnny Cash website

Legacy Recordings, een divisie van Sony Music Entertainment, onthult vandaag in samenwerking met de John R. Cash Trust, de nieuwe Johnny Cash website, de ultieme online bestemming voor ‘Everything You Need To Know About The Man In Black’

JohnnyCash.com is de meest omvangrijke website die ooit is gemaakt voor de artiest, een online virtueel archief van het leven, carrière en nalatenschap van Johnny Cash met o.a. opnamen, televisie- en film optredens, video’s, persoonlijke teksten, memorabilia, exclusieve content en merchandise. 
 
De focus van de site ligt bij de muziek van Johnny Cash met toegang tot de Man In Black’s discografie, inclusief 93 originele albums en 162 singles, in aanvulling op compilaties en soundtracks. Meer dan 2,300 Johnny Cash optredens zijn te vinden op de site, met een gedetailleerde Song List om fans te helpen zoeken naar specifieke nummers en de orginele albums en singles waarop deze zijn uitgebracht. 
 
Voor het eerst beschikbaar is de Billboard 200 chart geschiedenis (54 albums) en Hot 100 (42 songs) plus een Movie & TV sectie met 93 film-en TV optredens van Johnny Cash.
 
Ook te vinden op de nieuwe website is een bibliotheek met 52 eerder gepubliceerde boeken over Johnny Cash. Een aantal van deze boeken werd geschreven door Johnny Cash, zijn familieleden en medewerkers en andere door historici en critici.
 
Voor het eerst zullen Johnny Cash fans in staat zijn om de uitgebreide JC Tour History ooit verzameld te ontdekken, met ongeveer 4300 data, inclusief solo-optredens en The Highwaymen shows. Waar mogelijk zijn de setlists beschikbaar en van een klein aantal shows zijn ook foto’s en video’s te bekijken.  De nieuwe site biedt een ‘Timeline Section’ waar de fans kunnen zoeken naar ‘This Day In History’ van Johnny Cash’ of de sectie ‘Milestones’ bezoeken, op rij gezet per decennium.
  
John Carter Cash: "I am thrilled that everyone who loves my father and his music will now have a comprehensive place to learn more about the man, his life, and his ongoing legacy," .

https://www.johnnycash.com

Deel via social media: