Zoek...
Light By The Sea Brengt Debuut Single Eleanor Uit Met Indrukwekkende Videoclip

Light By The Sea Brengt Debuut Single Eleanor Uit Met Indrukwekkende Videoclip

Label : Dutch Music Works

Youtube video
PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2021-04-30 07:00:00 • 1 min lezen

Pop

Light By The Sea Brengt Debuut Single Eleanor Uit Met Indrukwekkende Videoclip

Light By The Sea – een muzikale reis die niet was gepland, maar wel gebeurde. Light By The Sea kwam tot leven tijdens de quarantaine tijden: een liefdeskind van Eszter Anna Baumann en Davy Knobel dat niet was gepland, maar wel zou moeten zijn. Een combinatie van rock, avant-garde en folk elementen met een catchy pop sfeer is het resultaat. Afgelopen winter namen ze samen met hun producer Eddy Bopp de eerste drie singles op. Nu zijn ze klaar om terug de studio in te gaan en hun debuut album op te nemen, deze zal in oktober uitgebracht worden met een bijbehorende clubtour.

Beïnvloed door artiesten zoals Clannad, Dead Can Dance, U2, The Dandy Warhols en Fleetwood Mac, heeft Light By The Sea het doel om het "vergeten geluid" terug te brengen naar het grote publiek. Ze zijn klaar om diep in hun artistieke rijk te duiken en een parel naar de oppervlakte te laten komen: de metafoor van pure, onvoorwaardelijke liefde voor muziek en de nooit vertelde verhalen van de altijd geleefde iconen.

Eleanor - een spookverhaal van een vergeten vrouw die haar verhaal vertelt in een vergeten geluid. Eleanor is de eerste single van Eszter Anna Baumann en Davy Knobel en ze presenteren haar nu met trots aan de wereld. De muziek van Light By The Sea legt een heilig proces van inspiratie en creativiteit vast, de ware liefde voor elkaar en voor de muziek. 

Light By The Sea is de visie van een grote productie en ze staan klaar om de tofste clubs en festivals te veroveren. Ze hebben zelfs al de eerste clubshows aangekondigd en er volgen er nog veel meer. Dus zorg dat je op de hoogte blijft via de social media kanalen. 

Pop

Deel via social media: