Zoek...
Live fenomeen INA FORSMAN van 21-23 november in Nederland

Live fenomeen INA FORSMAN van 21-23 november in Nederland

Youtube video
PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2019-11-06 07:00:00 • min lezen

Blues / Pop / Soul

Live fenomeen INA FORSMAN van 21-23 november in Nederland

In het kader van haar wereldwijde tournee zal INA FORSMAN met haar gepeperde pop, knisperende soul en moddervette blues van 21-22-23 november Nederland aandoen om haar tweede album ‘Been Meaning To Tell You’ live aan haar publiek te presenteren. (21-11: Paard van Troje - Den Haag | 22-11: Luxor Live - Arnhem | 23-11 Café Wilhelmina - Eindhoven)

Ook haar band met individuele credits naar Pink Floyd, Toto en meerdere Grammy nominaties, is alleen al de moeite waard!

Het eerste wat opvalt aan Ina Forsman's muziek is haar waanzinnige stemgeluid waarme ze moeiteloos tussen verschillende muziekgenres laveert. Met deze krachtige, expressieve, ‘honey-burnt’ stem brengt zij vol passie haar pure talent met de bluesy ondertonen van Etta James en de soul, pop en groove van Amy Winehouse. 

Met een flinke uithaal waar nodig legt Ina Forsman met haar eigen songs onder meer het beste uit de soul- en blues tradities bloot, maar dat wel altijd in haar eigen stijl! Ina Forsman is een award-winnende Finse zangeres en songwriter gevestigd in Berlijn.

 Haar nieuwste album ‘Been Meaning To Tell You’ krijgt lovende reacties van de pers. Forsman toont een eigen stijl in haar songs waarbij de diepste, puurste emoties worden afgewisseld met een portie gezond zelfvertrouwen en humor. In 2016 was Forsman al op tournee in de VS en Europa met Layla Zoe en Tasha Taylor. Nu haar tweede album is verschenen, begint ze aan haar eigen tour door de VS, Zuid-Amerika en delen van Europa.

 

Ina Forsman tourt met een fantastische band van een zeer uiteenlopende wereldwijde afkomst:

Walter Latupeirissa    - bass (Steve Lukather (Toto) | Snowy White (Pink Floyd/Thin Lizzy) | Pat Travers) - Nederland
Joel Holmes               - keys (4-voudig genomineerd voor een Grammy) - New York
Reggie Scheppers       - guitar (Jess Clegg) - Zuid Afrika
Laura Valbuena          - sax - Columbia
Jaakko Pöyhönen       - drums - Finland

Blues / Pop / Soul

Deel via social media: