Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2015-11-06 07:00:00 • 7 min lezen

Local Heroes in Duycker

Hoofddorp, vrijdag 6 november 2015 – Op vrijdag 13 november presenteert het nieuwste muzikale talent uit Haarlemmermeer zich bij een nieuwe editie van Local Heroes, in poppodium Duycker. Deze editie staan Scoville, Bambooze en Got It op het podium. Kaarten zijn €4,- incl. in de vvk en de deuren openen om 20:00.  Scoville Rock coverband Scoville is opgericht in mei van 2010. De huidige bezetting speelt samen vanaf februari 2013. De bandnaam verwijst naar de scoville schaal voor het meten van de heetheid van pepertjes. 

De band bestaat uit 4 enthousiaste, gemotiveerde en ervaren muzikanten. Het repertoire bestaat uit Rock, Hardrock, NuRock, Poprock, 80´s rock, Southern Rock en Classic rock. 

Bambooze Bambooze, afkomstig uit Haarlemmermeer, is een nieuwe rockband die ontstond in het voorjaar van 2015. Bambooze bestaat uit ervaren, maar vooral gepassioneerde muzikanten die van elk optreden een feestje maken. 

Got iT! Got iT! is een coverband uit Aalsmeer met een breed repertoire met een boodschap. Wie de band live gezien heeft, weet wat de boodschap is; lol hebben. Met twee gitaristen, een betonnen bas/drum sectie en een ongekend krachtige zangeres is Got iT! een rockband die voluit levert. Dat dit niet onopgemerkt blijft, blijkt uit de groeiende schare aanhangers in de regio en de vaste podia waar de band speelt. 

Got iT! brengt bekende songs, maar gaat verder waar andere coverbands ophouden. Dit doen zij onder andere met meerstemmige zang en ijzersterke eigen versies van Alicia Keys, Armin van Buuren of Eric Burdon. Kenners halen hun hart op bij klassiekers van Live, Joe Bonamassa, Doobie Brothers en meer.

OPEN: 20:00 | AANV.: 20:30 | VVK: €4,- incl. | DEUR: €4,- incl. | www.duycker.nl  Over Podium Duycker Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen  waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Deel via social media: