Zoek...
Lorrèn brengt eerste single uit van nieuwe EP

Lorrèn brengt eerste single uit van nieuwe EP

PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2021-05-19 07:00:00 • 1 min lezen

Pop / Singer-songwriter

Lorrèn brengt eerste single uit van nieuwe EP

Op 21 mei brengt Lorrèn haar nieuwe single Tell Me uit. De positieve, uptempo vibe van dit lied is de perfecte soundtrack voor deze tijd waarin de wereld langzaam weer opengaat. Tell Me is tevens een voorproefje van de EP Pieces die in juli uitkomt.

Tell me vertelt over de twijfels tussen twee geliefden en het verlangen om dichter tot elkaar te komen. Wat gaat er in de één om? Wat is het dat de ander wil? Lorrèn: "Ik denk dat de key van een goeie relatie de communicatie tussen twee mensen is, de openheid en natuurlijk de liefde." Tell Me is vanaf vrijdag 21 mei beschikbaar via alle streaming platforms. 
 
Lorrèn begon haar muzikale reis als lid van de Wicked Jazz Sounds familie waar ze tijdens talloze clubavonden het publiek voor zich innam. Haar eigen muziek laat zich het beste omschrijven als soulful pop waarbij haar jazzachtergrond net zo evident is als bij artiesten als Amy Winehouse, Lianne La Havas of Corinne Bailey Rae.

Dankzij debuutsingle The Game of Love (2014) schopte ze het direct tot Radio 2 Talent. Inmiddels heeft Lorrèn twee albums uitgebracht: Shades of Blue (2015) en Land of Possibilities (2017). In 2019 deed ze tijdens de Popronde meer dan 15 shows.

In 2020 heeft Lorrèn met verschillende songwriters en producers gewerkt om nog dieper in haar muziek te duiken en op zoek te gaan naar haar eigen sound en die heeft ze zeker gevonden. Ze bracht twee singles uit, Pieces en Someone to Love, die beiden zeer goed werden ontvangen en gezamenlijk al meer dan een miljoen streams verzameld hebben op Spotify. Begin 2021 verscheen haar single Alone, die het eveneens goed deed op Spotify en airplay kreeg op Radio 1,2,3,5, QMusic en Sublime FM. Ook in het buitenland begint men Lorrèn te ontdekken. Zo stond Alone in Portugal meerdere weken in de top 10 van meest gedraaide liedjes op de radio en zal Pieces komend najaar gebruikt worden als introtune bij een programma op de nationale Russische televisie.

Pop / Singer-songwriter

Deel via social media: