Zoek...
Luka kondigt haar debuut album aan met release van nieuwe single ‘Same Song’

Luka kondigt haar debuut album aan met release van nieuwe single ‘Same Song’

Label : Snowstar Records

Youtube video
PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2020-04-08 07:00:00 • 2 min lezen

Pop

Luka kondigt haar debuut album aan met release van nieuwe single ‘Same Song’

Singer songwriter & muzikante Luka, die recent tekende bij Snowstar Records en eerste single ‘Lost Today/Found Tomorrow’ uitbracht, kondigt vandaag haar debuut album ‘First Steps of Letting Go’ aan. Met de aankondiging is ook nieuwe single ‘Same Song’ uitgebracht, samen met een geanimeerde lyric video. Het album komt uit op 4 september, en is nu te pre-orderen. De release wordt gevierd met een releaseshow in Paradiso, Amsterdam op 9 september. ‘Same Song’ is nu overal beschikbaar.

Geboren in Kaapstad, opgegroeid in Rotterdam; singer-songwriter Lisa Lukaszczyk vertaalt haar verhalen met haar band Luka naar eigenzinnige, dromerige pop. Eerlijk en persoonlijk, maar altijd herkenbaar en intrigerend. Geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Bon Iver stelt Luka een breed pallet aan geluiden tentoon. Dromerige electro-pop, folk, soul, van ruimtelijke soundscapes tot enerverende beats.
 
Het komende album ‘First Steps of Letting Go’ werd opgenomen in de gerenommeerde Wisseloord Studio met producer Wannes Salomé (Klangstof) en studio-engineer Sam Jones (o.a. Luwten, Klangstof, Kim Janssen).
‘Same Song’ is het tweede nummer dat op het album zal verschijnen, en gaat over het vasthouden aan patronen die je niet los lijkt te kunnen laten. Luka over de single: “Als alles continu verandert, is jezelf aanpassen de enige manier om vooruit te komen. Ik schreef dit nummer voor een paar goede vrienden die vastzaten in een loop, en probeerde zo energie te sturen die hen zou helpen om te ontsnappen aan dezelfde verhalen die ze zichzelf steeds vertelden."
 
De nieuwe single ‘Same Song’ is nu beschikbaar op Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer en Bandcamp. Pre-order het album in de Snowstar Records webshop.

Op 9 september speelt Luka haar album releaseshow in Paradiso, Amsterdam. Tickets zijn nu te koop.

Pop

Deel via social media: