Zoek...
NEDERLANDSE JOE BUCK OP CMA FEST IN NASHVILLE & TOPSONG OP RADIO 2

NEDERLANDSE JOE BUCK OP CMA FEST IN NASHVILLE & TOPSONG OP RADIO 2

Youtube video
PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2019-05-25 07:00:00 • 2 min lezen

Singer-songwriter

NEDERLANDSE JOE BUCK OP CMA FEST IN NASHVILLE & TOPSONG OP RADIO 2

Gisteren is bekendgemaakt dat "The Way You Take Time" is verkozen tot de NPO Radio 2 TopSong. De TopSong wordt wekelijks gekozen door de dj’s van Radio 2 en zal de komende week veel worden gedraaid op de radiozender. Komende zaterdag is Joe Buck te gast in het live-programma Muziekcafé op Radio 2. ‘The Way You Take Time’ is te horen in de emotionele commercial van PLUS supermarkt en in de nieuwe bioscoopfilm Singel39. Het is de eerste officiële release van de zanger, die de afgelopen 2 jaar hard heeft gewerkt aan zijn songs. Hij reisde meerdere malen af naar Nashville waar hij onder leiding van Ilse DeLange en Tim Lauer een heel aantal tracks heeft opgenomen.

Daarnaast is gisteravond bekend gemaakt dat Joe Buck vrijdag 7 juni 2019 zal optreden op het Amerikaanse festival "CMA Fest" in Nashville. CMA Fest is het grootste Country Music festival van Amerika dat plaatsvind tijdens de Country Music Awards week. Joe Buck is de eerste Nederlandse artiest die op het festival zal spelen. Het wordt Joe Buck zijn tweede internationale ervaring, in het najaar van 2018 was hij support-act in de Europese Tour van Kacey Musgraves.

Joe Buck over CMA Fest: “Mijn eerste show in Amerika! Hoe vet is dat?! Het CMA Fest is echt een enorme happening in Nashville. Alle grote country-pop artiesten spelen daar, waaronder ook een paar van mijn grote helden! Ik kan eerlijk gezegd nog niet geloven dat ik hier onderdeel van mag zijn dit jaar!”

CMA Fest zal van donderdag 6 juni t/m zondag 9 juni 2019 plaatsvinden in Nashville.

Meer over Joe Buck: 
Instagram: @joebuckmusic
Facebook: @JoeBuckMusic  
Youtube: JoeBuckMusic

Fotocredits: Rens Dekker

Singer-songwriter

Deel via social media: