Zoek...
Nielson verlengt Clubtour

Nielson verlengt Clubtour

Youtube video
PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2018-12-21 07:00:00 • min lezen

Pop

Nielson in Paradiso

Nielson zet succes voort in 2019: Paradiso-optreden op 14 maart

Na een jaar vol muzikale successen, begint ook 2019 meteen goed voor Nielson: zojuist maakte hij bekend dat hij op donderdag 14 maart a.s. met zijn Diamant Tour in Paradiso zal optreden.


Dit najaar bracht Nielson zijn album Diamant uit. Op de nieuwe liedjes maakte zijn akoestische gitaar plaats voor zijn nieuwe, internationale sound en zijn zijn teksten persoonlijker dan ooit.
 
Nielson: “Ik wilde met mijn muziek persoonlijker worden, meer over mezelf vertellen in mijn nummers. Ik ben er klaar voor om te laten zien wie ik echt ben, wat ik belangrijk vind.”
 
Dat Nielson nog steeds een groot publiek aanspreekt, blijkt wel uit het succes van de singles die aan het album voorafgingen. Zijn eerste single Diamant werd gelijk goud en is inmiddels meer dan 10 miljoen keer gestreamd. Ook de huidige single IJskoud stijgt deze week naar de top van de Nederlandse hitlijsten.
 
Daarnaast speelde Nielson met zijn band de afgelopen maanden tijdens zijn Diamant Tour in uitverkochte clubs in Nederland en België. Op zaterdag 19 januari a.s. treedt Nielson op tijdens Noorderslag in Groningen en op donderdag 14 maart a.s. dus in Paradiso in Amsterdam.
 
Tickets voor het concert in Paradiso zijn vanaf vrijdag 21 december a.s. om 10.00 uur hier verkrijgbaar.
 
Nielson zal ook te zien zijn in het nieuwe seizoen van het televisieprogramma Wie Is De Mol? dat vanaf zaterdag 5 januari a.s. te zien zal zijn bij de AVROTROS op NPO 1.

Pop

Deel via social media: