Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2015-01-16 07:00:00 • 5 min lezen

Nieuw programma op de Concertzender: Concertzender Actueel

Op woensdag 21 januari aanstaande start een nieuw programma bij de Concertzender: Concertzender Actueel. Dit wekelijks programma besteedt, live vanaf de Ganzenmarkt in Utrecht, aandacht aan de highlights van wat er in de week na de uitzending op muziekgebied plaatsvindt in Nederland. 

 

Een belangrijke focus komt te liggen op de twee plaatsen waarmee de Concertzender nauw verbonden is: Utrecht en Amsterdam. Het grote landelijke aanbod wordt echter niet vergeten. Daarbij verliezen we ook een breder cultuuraanbod van musea en dergelijke niet uit het oog. 

 

Nieuws over muziek, musea, theater en film

Het programma bevat de volgende onderdelen:

  • Bijdragen van de redacties oude, klassieke en nieuwe muziek, en van wat de Concertzender de culturele raakvlakken noemt: film, musea en theater;
  • Aandacht voor een bijzondere cd van de week, geselecteerd uit het nieuwste aanbod van de platenmaatschappijen;
  • Uit het totale aanbod op de Nederlandse podia – daarbij de media niet uitgezonderd – kiezen wij één productie uit die speciale aandacht verdient;
  • Live muziek.

 

Uiteindelijk wil het programma het complete scala aan muziekgenres dat de Concertzender biedt, een plaats geven. De muziek blijft, geheel in lijn met de filosofie van de Concertzender, het hoofdbestanddeel van het programma vormen.

 

Live vanaf de Ganzenmarkt

De uitzending komt elke woensdag van 15:00 tot 17:00 uur rechtstreeks vanuit de redactieruimte van de Concertzender aan de Ganzenmarkt in Utrecht. De eerste uitzending is op woensdagmiddag 21 januari 2015.

De presentatie van dit programma is in handen van Annemiek Klijberg in afwisseling met Jan Kooiman en Erwin Maas.

 

 

Uitzending:

Concertzender Actueel

Vanaf woensdag 21 januari 2015 wekelijks op de Concertzender

 

Tijd: 15.00-17.00 uur

Deel via social media: