Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-10-28 07:00:00 • 8 min lezen

Nieuw supertalent Shamir op 3 december live in Amsterdam

Op woensdag 3 december presenteert het indie-platform Subbacultcha! het eerste optreden van het nieuwste muzikale supertalent Shamir op Nederlandse bodem. Het concert van Shamir in het Amsterdamse OT301 is gratis te bezoeken voor de leden van Subbacultcha!; kaarten zijn ook verkrijgbaar in de voorverkoop of op de avond zelf aan de kassa van OT301.

“2014’s Most Exciting R&B Dance-Pop Debut” (Washington Examiner), “A musical omnivore from the Las Vegas suburbs gifted with a perfectly imperfect voice” (Pitchfork) en “The man behind one of 2014's most essential new EP's” (NME). Het is slechts een kleine selectie van de bijzonder lovende woorden die de 19-jarige Shamir Bailey tot nu heeft mogen ontvangen. Met zijn single ‘If it Wasn’t True’ van de  EP ‘Northtown’ – beiden zijn dit jaar uitgebracht op het punklabel Godmode-  heeft Shamir afgelopen zomer iedereen met zijn androgyne, bijna buitenaardse stem voor zich weten te winnen.

Shamir is op woensdag 3 december live te zien in het Amsterdamse OT301, dat wil je niet missen!

 

Subbacultcha! presentsSHAMIR

Woensdag 3 december 2014

OT301 | Amsterdam

Entree: € 8,- De kaartverkoop via https://shop.ticketscript.com/channel/web2/get-dates/rid/P5UC82SV/eid/228348/language/en/format/html en op de avond zelf aan de kassa van de zaal. Voor leden van Subbacultcha! is het concert gratis te bezoeken.

Deel via social media: