Zoek...
nieuwe namen bekend Vestrock 2019

nieuwe namen bekend Vestrock 2019

Youtube video
PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2018-12-08 07:00:00 • 1 min lezen

Pop / Rock

Nieuwe namen voor 10e editie Vestrock

De eerste naam van VESTROCK 2019, Nothing But Thieves, is inmiddels bekend. We zijn blij dat we zeven nieuwe namen voor de jubileumeditie op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 kunnen aankondigen:
Kaiser Chiefs, RONDÉ, Blaas of Glory, Donnie, Joost, Black Honey en Fangclub

Sinds 2003 bestormen Kaiser Chiefs, uit het Britse Leeds, de hitlijsten, concertzalen en festivalpodia. Hun eerste grote hit Ruby is inmiddels een evergreen van grote klasse maar ook nummers als I Predict a Riot, Oh My God en Everyday I Love You Less And Less scoorden hoog in de wereldwijde hitlijsten. De liveshow rondom de grenzeloos energieke frontman Ricky Wilson staat altijd als een huis. Voor 2019 staat er een gloednieuw album op de planning en daarnaast een headlining show op VESTROCK 2019! 
Er volgen nog tientallen namen voor de jubileumeditie van VESTROCK en VESTROCK  JUNIOR.

Nothing But Thieves op zaterdag 1 juni
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal de alternatieve rocksensatie Nothing But Thieves niet op vrijdag 31 mei maar op zaterdag 1 juni op VESTROCK staan. 

VESTROCK
VESTROCK beleef je op het eiland in de stadsgracht van het prachtige, pittoreske Hulst dat omringd is door middeleeuwse stadswallen. In 2019 orgaiseren we het driedaags onafhankelijk festival voor rock-, pop- en danceliefhebbers voor de tiende keer. Dankzij de prachtige ligging heeft VESTROCK een intiem, gezellig en kleinschalig karakter. Je gaat niet snel een gemoedelijker festival tegenkomen. Op VESTROCK ontdek je als bezoeker nieuwe opkomende acts naast gevestigde namen. Dat is het lekkerste met een bijzonder bier in de hand. Onze eigen VESTROCK bier misschien? Daarna kun je kruipend naar onze heerlijke camping die volgens bezoekers wordt beschreven als één van de beste festivalcampings van de Benelux.
 
VESTROCK 2019 Early Bird kaartverkoop is gestart
De early bird kaartverkoop voor VESTROCK 2019 is inmiddels gestart via www.vestrock.nl. VESTROCK is op een eiland waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is.

Pop / Rock

Deel via social media: