Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2017-01-11 07:00:00 • 3 min lezen

NIEUWE SINGLE STEFFEN MORRISON GESCHREVEN DOOR WERELDSTER JOHN NEWMAN

Amsterdam, 9 januari 2017 – Op vrijdag 13 januari verschijnt de nieuwe single All For You van Steffen Morrison. De soulzanger bracht afgelopen september zijn EP Just Another Man uit. All For You is geschreven door niemand minder dan wereldster John Newman en hit-schrijver Martin Brammer.

Na het beluisteren van Steffen’s EP werd het de succesvolle componisten snel duidelijk dat een van hun songs door hem vertolkt moest gaan worden. Het aanstekelijke All For You is Steffen op het lijf geschreven en is geproduceerd door Tjeerd P. Oosterhuis.

 Newman veroverde eerder de hitlijsten met onder andere Love Me Again, Feel The Love en Blame, een samenwerking met Calvin Harris. Brammer boekte successen met de nummers die hij schreef voor artiesten als Tina Turner, James Morrison, Mark Owen en Sheena Easton.

Noorderslag

Was Steffen vorig jaar nog special guest bij het optreden van Sven Hammond op Eurosonic 2016, dit jaar speelt hij zelf op Noorderslag. Met zijn eigen ‘The Band Of Brothers’ sluit hij zaterdag 14 januari de Soul & Jazz zaal af in De Oosterpoort om 01:00 uur.

Morrison kijkt met veel plezier terug op 2016. Niet alleen dankzij de release van zijn EP, waar hij bijzonder trots op is, maar ook dankzij geslaagde optredens tijdens onder meer de Uitmarkt in Amsterdam en in Paradiso. Inmiddels loopt ook het succesvolle theaterstuk I’m A Soulman, dat is gebaseerd op het opmerkelijke verhaal van het legendarische platenlabel STAX en waarin Steffen een hoofdrol vervult als zanger van bekende STAX klassiekers. Deze theatertour loopt door tot eind februari.

 

 

Deel via social media: