Zoek...
Nieuwe video is ode aan de twisted vrouw door KNARS

Nieuwe video is ode aan de twisted vrouw door KNARS

Youtube video
PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2019-03-14 07:00:00 • 2 min lezen

Elektro / Punk

Ode aan de twisted vrouw door KNARS

De Breakbeat-punk-electro band KNARS brengt een ode aan de twisted vrouw. De zevenkoppige band staat bekend om hun cynische en felle blik op gevoelige onderwerpen. Met hun nieuwe track ‘She Twisted’ brengen ze een ode aan de twisted vrouw, een puntje dat in deze tijd gevoelig kan liggen.

De twisted vrouw zegt u? Vrouwen die lak hebben aan maatschappelijke kaders en pakken wat ze willen pakken, krijgen wie ze willen krijgen. In de volksmond ook wel de femme fatale genoemd. Ze pakken met hun seksualiteit en avontuur drift menig man in, die op zijn beurt haar niet kan weerstaan maar weet dat hij maar één ding moet doen: rennen. Een vrouw met een onweerstaanbaar lichaam en rondingen die zelfs de Griekse filosofen hetero maakt. Het soort vrouw waar menig mannenoog naar loert. Maar wat beweegt deze vrouw? Waarom is ze een allesverslindende succubus? Welke demonen plagen haar s ‘nachts?

De bandleden van KNARS en de frontman van Hausmagger Theo Wesselo (Rembo&Rembo) deelden backstage hun ervaring betreffende ‘de twisted vrouw’ en bespraken haar curieuze achtergronden. Ze besloten een ode te brengen aan deze twisted vrouw, want naast dat het natuurlijk een lekker thema is, bewonderen ze dat ze doet wat ze wilt. Met deze video wordt onderstreept dat in deze tijd dat het concept vrouw al zo in de spotlight staat, de vrouw gewoon lekker moet doen wat ze wil en wie ze wil.

SHE TWISTED is de vijfde track op het album ‘From the Madhouse’ en combineert 90's breakbeat synths met rauwe punk gitaren en vieze drum'nbass sounds.

Elektro / Punk

Deel via social media: