Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-09-17 07:00:00 • 11 min lezen

Ook The Amazing Snakeheads en Josef Salvat naar London Calling

De line-up van London Calling is opnieuw aangevuld met twee nieuwe namen: The Amazing Snakeheads voor vrijdag 31 oktober en Josef Salvat voor zaterdag 1 november. Er is helaas ook een afzegging. Tony Molina kan niet komen maar gelukkig vult Josef Salvat zijn plek in. Zie bericht hieronder voor de line-up tot nu toe. De voorverkoop voor London Calling in Paradiso is reeds begonnen. Ook de Indiestad-passepartouts, waarmee je ook toegang hebt tot London Calling, zijn vorige in de voorverkoop gegaan.

 

Line-up tot nu toe:

Vrijdag 31 oktober: Kate Boy, Bad Breeding, The Bohicas, Wild Child, Phantogram, Gengahr, Southern, Gap Dream, Saint Motel, The Amazing Snakeheads en meer

Zaterdag 1 november: Sebadoh, Spoon, Coves, Racing Glaciers, Josef Salvat, John Wizards, Fractures, Shura, Fever the Ghost, The Mispers, Nimmo & The Gauntletts, D.D Dumbo en meer

 

The Amazing Snakeheads is een jong rockend en spugend trio uit Glasgow. Dale Barclay, William Coombe en Jordan Hutchinson grossieren in vuige bluespunk die klinkt als een working class Jon Spencer. Lo-fi, no nonsens en spijkerhard. Het debuutalbum ‘Amphetamine Ballads’ werd positief ontvangen, en de single ‘Here It Comes Again’ is op vele indiestations te horen.

https://www.youtube.com/watch?v=m8ONa0WJtgw

 

Josef Salvat was één van de hoogtepunten van Into The Great Wide Open 2013 en de laatste Lowlands editie. De Australische singer-songwriter maakt toegankelijke gitaarliedjes met flink wat inhoud en diepte; nummers die in je hoofd blijven zitten en je tegelijkertijd bij de keel grijpen. Zoete popliedjes met een donker randje.

https://www.youtube.com/watch?v=0oMhfPF9qck&list=UURqe-ACOykh1gx-5jjc9SQw

 

London Calling

Vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november

Locatie: Paradiso

Entree: €20 dagkaart / €35 passepartout (excl. lidm.)

Zaal open: 18:00

De voorverkoop is begonnen via Ticketmaster. Kijk op www.paradiso.nl voor tickets.

Meer info: www.londoncalling.nl

Deel via social media: