Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-11-06 07:00:00 • 3 min lezen

Orenda Fink op 20 januari in TivoliVredenburg Utrecht

De Amerikaanse singer-songwriter Orenda Fink komt op 20 januari naar Nederland. Ze is dan te zien in het Utrechtse TivoliVredenburg. Het concert volgt na haar recent verschenen derde album ‘Blue Dream’. De kaartverkoop start op zaterdag 8 november om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van het podium.

 

Orenda Fink laat zich muzikaal inspireren door muziek uit verschillende windstreken. Met name voelt zij zich aangetrokken tot folk muziek. Deze en andere wereldmuziekstromingen zijn terug te horen in haar werk, dat een spannend en bloedstollend resultaat oplevert vol sprankelende rocksongs en dromerige composities, die gedragen worden door ijzersterke vocalen.

 

In 2004 besloot Orenda Fink zich te richten op haar solo carriere. Tot die tijd was ze actief als helft van het dream pop duo Azure Ray. Een jaar later leverde ze haar indrukwekkende debuutalbum ‘Invisible Ones’  af. Daarna volgden in 2009 ‘Ask The Night’ en afgelopen zomer ‘Blue Dream’. In de tussenliggende periodes is zij ook actief geweest in andere projecten.

 

Meer informatie over Orenda Fink is te vinden op http://www.orendafink.com.

 

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten via kanalen anders dan via de podia aan te schaffen, omdat het risico op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.

Deel via social media: