Zoek...
ORIGINELE BAND AMY WINEHOUSE NAAR Q-FACTORY

ORIGINELE BAND AMY WINEHOUSE NAAR Q-FACTORY

PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2020-02-13 07:00:00 • 1 min lezen

Soul

ORIGINELE BAND AMY WINEHOUSE NAAR Q-FACTORY

Op 14 maart komt Forever Amy, een eerbetoon aan Amy Winehouse met haar oorspronkelijke bandleden, naar Q-Factory in Amsterdam.

‘Forever Amy’ is een overweldigende reis door het muzikale oeuvre van Amy Winehouse. Een memorabele show die de extravagante artieste zo natuurgetrouw vertolkt dat je gelooft dat Amy zelf op het podium staat, als stralend middelpunt van haar band. Dat is de verdienste van het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano. Met haar buitengewone vocale kwaliteiten is Alba de perfecte stem om het werk van de jazz- en souldiva te vertolken.

Zij wordt begeleid door Amy’s oorspronkelijke bandleden die de jazzdiva het best kenden en die met deze fantastische show haar muzikale nalatenschap levend willen houden. Musical director en bassist Dale Davis, keyboardspeler Xantone Blacq, gitarist Hawie Gondwe, drummer Nathan Allen en saxofonist en fluitist Jim Hunt, zijn stuk voor stuk door de wol geverfde topmusici die met Amy Winehouse de wereldtop van de popmuziek bereikten.

De show ‘Forever Amy’ op 14 maart doet recht aan de grote invloed die zij op de muziekwereld heeft gehad. Het wordt een ontroerend eerbetoon aan een geweldige vrouw, die haar ziel verkocht aan de muziek.

Soul

Deel via social media: