Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2016-12-01 07:00:00 • 6 min lezen

Paradiso wordt voor één nacht de huiskamer van Nymfo

Paradiso presenteert op 14 januari een nieuw Drum&Bass concept. Onder de noemer ‘Curated By’ wordt een beroemde dj/producer gevraagd zijn favoriete line-up te selecteren. De eer is aan Nymfo om de eerste editie vorm te geven.

Nymfo is één van de sterkhouders van de Nederlandse Drum&Bass scene. Hij is een graag geziene gast op vooraanstaande clubs en festivals in binnen- en buitenland. Van Lowlands en Mystery Land tot de Melkweg en club Fabric in Londen, zijn curriculum vitae is indrukwekkend. Als producer is hij één van de exportproducten van de Nederlandse scene. Met releases op Metalheadz, Commercial Suicide en Shogun maakt hij al jaren naam. Het is voor Nymfo een grote eer om in zijn thuisstad en poptempel Paradiso de eerste editie te mogen hosten. Vrienden van nu en vroeger komen samen. Paradiso wordt voor één nacht de huiskamer van Nymfo.

Hij heeft een selectie gemaakt van artiesten die dicht bij hem staan, zowel op muzikaal als persoonlijk vlak. Klute bood Nymfo op zijn label Commercial Suicide de kans zich als producer te bewijzen, Icicle was zijn kompaan in de Eindhovense Drum&Bass scene, Ivy Lab is met hun ‘halftime’ muziek een grote inspiratiebron en de jonge Signal is dé belofte voor de toekomst. Icicle brengt een speciale live set ten gehore waar hij vocaal bijgestaan wordt door SP:MC. ‘Curated by Nymfo’ wordt een bijzondere en persoonlijke avond waarin het gehele spectrum van het genre voorbijkomt. 

Curated by Nymfo Zaterdag 14 januari 2017 23.30-05.00u Paradiso Amsterdam Tickets: 15,- via  http://bit.ly/2gqf9Za 

Line-up: Icicle ft SP:MC (live) Ivy Lab Klute Signal Nymfo MC Dapper MC Jay

Evenement op Facebook: http://bit.ly/2g8pUz2

Deel via social media: