Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR ROELOF NOORDA
2016-09-15 07:00:00 • 6 min lezen

Paul de Leeuw kondigt nieuw album "Land Van Mij" aan

Paul de Leeuw presenteert op 31 oktober zijn nieuwe studioalbum, getiteld “Land Van Mij” uit. Het album bevat 13 nieuwe nummers met als bonus 6 liedjes welke live zijn opgenomen tijdens zijn recente, succesvolle theatershow “Zingen Zolang Het Duurt”.

“Land Van Mij” is een op en top Paul de Leeuw album, waarop prachtige en vrolijke liedjes over de liefde worden afgewisseld met nummers over het leven. Songs waar een zorg over de toekomst en de wereld van nu uitspreekt, maar waar vrees wordt overwonnen door hoop en liefde.

“Het wereldnieuws dreigt ons soms neerslachtig en onverschillig te maken. Daarom 13 songs die herkenbaar zijn. Soms schreeuwen om meegeblèrd te worden. Of die je misschien even tot nadenken stemmen. Over je geliefde, je gemoedstoestand of de relatie waarin je zit.” Aldus Paul de Leeuw.

“Land Van Mij” werd wederom geproduceerd door John van Eijk. Als vaste producer van De Leeuw is hij verantwoordelijk voor een aantal van zijn grootste hits zoals “Ik Heb Je Lief” en “Ik Wil Niet Dat Je Liegt

Het album bevat liedjes van de hand van o.a. Coot van Doesburgh, Johan Hoogeboom, Marjan Berk, Humphrey Campbell en Robert Long. Het nummer “Dat Deed Jij” is een duet met zanger/acteur Freek Bartels, met wie Paul tot het einde van dit jaar in het theater te zien is tijdens de voorstelling “Moeders en Zonen”.

Deel via social media: