Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2016-11-01 07:00:00 • 6 min lezen

‘Plan de Champagne’ vult 013 met oud en nieuw

“Wat is het plan met oudejaarsavond?” “Plan de Champagne!”, luidt het antwoord. Dit jaar wordt Poppodium 013 onder de paraplu van ‘Plan de Champagne’ gevuld door drie van de sterkste concepten van het moment. Met Daisy, HEY! en Waterjump in drie verschillende zalen, switchen bezoekers dit jaar nóg eenvoudiger van muziekstijl naar muziekstijl. De line-up wordt de komende maand stapsgewijs aangekondigd. De kaartverkoop start nu.

De Main van 013 wordt dit jaar gehost door het Tilburgse ‘Daisy’. Gewapend met een fijne mix van 90’s, 00’s, classics en guilty pleasures verandert Daisy iedere dansvloer in één groot dans –en sjansfestijn. Daisy staat bekend als een van de gezelligste feestjes van het moment. Het is dan ook niet voor niets dat Daisy al haar feestjes in Tilburg en omstreken uitverkoopt.

In de Jupiler Zaal is HEY! dé spot voor house en technoliefhebbers. Al dik dertig jaar krijgt Michel de Hey over de hele wereld de handjes in de lucht. Tijdens Plan de Champagne neemt hij een een hoop muzikale vrienden mee onder de noemer HEY! en dansen bezoekers tot diep in de nacht op de beste house en techno. Eerder verkocht HEY! al clubs uit als Toffler, studio 80, AIR en Melkweg, maar met oudjaar is het dak van de Jupiler Zaal aan de beurt.

Voor bezoekers die het nieuwe jaar liever in ‘stilte’ ingaan biedt de Basement uitkomst. Hier houdt het eveneens Tilburgse Waterjump haar beroemde en beruchte Silent Disco. De afgelopen jaren genoten tienduizenden gasten zomers op het stadsstrand, terwijl de Waterjump DJ’s perfect de juiste vibe over wisten te brengen. ‘De Jump’ mag dan nu tijdelijk dicht zijn, maar speciaal voor Plan de Champagne bouwen zij met maar liefst 3 kanalen (!!!) een feestje in de basement, zoals alleen Waterjump dat kan.

 

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/709876159176980/

Tickets & Info: http://www.013.nl/programma/4354/plan-de-champagne

 

Plan de Champagne                        

Zaterdag 31 december 2016 | aanvang 00:30 | zaal open 00:30 | einde 06:00

Tickets €27.50 (excl. servicekosten) |

Early Birds €22,50 (excl. servicekosten) |

Voorverkoop per direct van start | Minimumleeftijd 18 jaar

Deel via social media: