Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2015-02-24 07:00:00 • 11 min lezen

Popzangeres PollyAnna presenteert debuutalbum

In navolging op de digitale release volgt op 3 april de officiële CD-release van Indigo, het debuutalbum van de Haagse popzangeres PollyAnna. Afgelopen december werd PollyAnna door Giel Beelen bij DWDD benoemd als ‘hét geluid van 2015’. Sindsdien loop het storm en is het jaar als een gekkenhuis van start gegaan. Met een aantal radio- en tv-optredens dat niet op één hand te tellen is en Radio 3, 2 en 1 die als een countdown bezocht werden racet de Haagse popzangeres het land door. Zelf deelt ze het plaatje al sinds november uit, maar nu verschijnt Indigo dan officieel via Harlem Recordings. En dan te bedenken dat het album er bijna niet was geweest: “Terwijl ik de wereld rondreisde, schreef ik als singer-songwriter honderden liedjes.
In de zomer van 2012 besloot ik last-minute, het geld, dat ik had gespaard voor mijn grote wereldreis, anders uit te geven, namelijk aan mijn album: Indigo.
 Over PollyAnna: “PollyAnna’ betekent de eeuwige optimist en dat beschrijft mijn persoonlijkheid goed. Ik ben wel eens naïef optimistisch, maar het is altijd een keuze. Ik vind het mooi om me te focussen op de goede dingen in mensen en in het leven. Het album Indigo heeft als hoofdthema de visie van de nieuwetijdskinderen: creëren in plaats van consumeren, met andere ogen naar dezelfde wereld kijken en het conserveren van onze mooie planeet aarde.
” In februari werd PollyAnna benoemd tot 3FM Serious Talent, daarnaast is ze nu al bevestigd voor het prestigieuze The Great Escape festival in Brighton en speelt ze in de Heineken Music Hall (aftershow Sam Smith), in De Duif met Maria Mena, Het Dolhuis en Patronaat.

Deel via social media: