Zoek...
Radio Veronica presents: Bryan Adams op 12 augustus op Strijp-S

Radio Veronica presents: Bryan Adams op 12 augustus op Strijp-S

PERSBERICHTEN
DOOR
2017-02-10 07:00:00 • 2 min lezen

Rock / Singer-songwriter

Radio Veronica presents: Bryan Adams op 12 augustus op Strijp-S

De Canadese zanger Bryan Adams geeft op zaterdag 12 augustus een exclusief outdoor concert op Strijp-S, Eindhoven. Adams tourt al ruim vier decennia over de wereld met hits als 'Heaven’, 'Summer of '69’, 'Please Forgive Me’ en '(Everything I Do) I Do it For You’. Adams verkocht ruim 100 miljoen albums en is daarmee één van de bestverkopende artiesten die de wereld rijk is. Het concert wordt aangevuld met drie special guests die op een later moment bekend worden gemaakt. De kaartverkoop start a.s. vrijdag om 10:00 uur via Ticketmaster.

Adams werd bekend bij het grote publiek met zijn album Reckless uit 1984, waar onder andere de nummers 'Cuts Like a Knife’ en 'Summer of '69’ op staan. Zijn laatste album, Get Up uit 2015, is alweer zijn 13e studioalbum en stond ook aan de basis voor zijn wereldtour waarmee hij afgelopen jaar in de Amsterdamse Ziggo Dome te zien was.

Het concert van Bryan Adams op Strijp-S is een exclusief optreden in Nederland. Samen met de drie special guests wordt het een avondvullend muziekprogramma in Eindhoven.

Bryan Adams is een van de meest gewaardeerde singer-songwriters en producers van zijn generatie, getuige de vele prijzen (een Grammy, drie Academy Awards, vijf Golden Globes en 20 Juno Awards) die hij al mocht ontvangen. Als rasechte artiest en live-sensatie weet hij de passie voor zijn muziek te behouden en door te geven aan zijn publiek.

Dit avondvullende concert wordt georganiseerd door Greenhouse Talent in samenwerking met Paaspop en Effenaar.

Rock / Singer-songwriter

Deel via social media: