Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-10-30 07:00:00 • 8 min lezen

Rapper Future op 15 november live tijdens ENCORE in de Melkweg

Op zaterdag 15 november staat rapper en producer Future live on stage tijdens de wekelijkse hiphop- en R&B-clubnacht ENCORE in de Melkweg, Amsterdam. De kaartverkoop start op vrijdag 31 oktober om 10.00 uur via de website van de Melkweg, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Tot 2010 wist nog niemand wie de uit Atlanta afkomstige Nayvadius Cash oftewel Future was. En daar was hij opeens: samen met collega-rapper Gucci Mane dropte hij de mixtape ‘Free Bricks’. Hoewel de tape vol lof werd ontvangen, steeg de roem van Future pas echt als een raket de ruimte in met de release van de single ‘Tony Montana’ in 2011, wat hem een contract bij de Epic Label Group opleverde. Inmiddels heeft Future debuutalbum ‘Pluto’ en meerdere mixtapes uitgebracht, heeft hij samengewerkt met onder andere Rick Ross, Lil Wayne en Drake en heeft hij als producer zijn bijdrage geleverd aan langspelers van artiesten als Rihanna.

2014 is tot nu een bijzonder mooi jaar voor Future: dit is niet alleen het jaar dat hij met zangeres Ciara het huwelijksbootje in zal stappen, ook hebben zijn zoon en zijn nieuwste album het levenslicht gezien. ‘Honest’ kwam dit voorjaar vanuit het niets binnen op nummer 2 van de Amerikaanse charts en in Nederland bombardeerde 3voor12 de langspeler als nummer 1 van de Checklist van april. ‘Honest’ staat bommetje vol gastbijdrages van o.a. Pusha T, Wiz Khalifa, Kanye West, Drake, Andre 3000 en Pharrell en heeft clubhits als ‘Move That Dope’ en ‘Karate Chop’ voortgebracht.

ENCORE De wekelijkse nacht ENCORE in de Melkweg bedient elke zaterdag ruim 2.000 liefhebbers van hiphop en R&B op hun wenken met een selectie van Nederlandse top dj’s als Waxfiend, Prime, KidQ, Drivah, Irwan, SP en Full Crate. ENCORE schotelt het uitgaanspubliek wekelijks een beleving voor middels verschillende thema’s en dj’s, programmeert shows van internationale acts, maakt radio voor o.a. FunX en biedt podium aan talent van eigen bodem. Ook organiseerde ENCORE afterparty’s op Noorderslag en voor de State Awards. Op 31 augustus vindt in Amsterdam de eerste editie plaats van Encore Festival, waar tientallen artiesten en dj’s uit binnen –en buitenland op het programma staan.

Zaterdag 15 november 2014FUTURE @ ENCORE

Melkweg | Amsterdam Voorverkoop: € 17,50 (excl. servicekosten) | Deurprijs: € 20,- De kaartverkoop start op vrijdag 31 oktober om 10.00 uur via website van de Melkweg, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over Future op www.futurefreebandz.com of op Facebook, meer informatie over ENCORE is te vinden op Facebook en Soundcloud.

Deel via social media: