Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-11-17 07:00:00 • 9 min lezen

Release debuutalbum THEYESPLEASE in Natuurhistorisch Museum Rotterdam

Rotterdamse band TheYesPlease presenteert op 14 december hun album 'Debut' op een speciale locatie: het Natuurhistorisch Museum Rotterdam.  Voor dit langverwachte album schreef frontman Rob van Gameren vurige en persoonlijke songs. Soms muisstil, dan weer opgaand in een bezwerende zwanenzang. Tijdens deze 'Night at the museum' speelt TheYesPlease tussen de struisvogels en ijsberen, met bijzondere gastmusici.

 

Over TheYesPlease

De Rotterdamse band TheYesPlease nam de tijd voor hun debuutalbum. Een mix van koudwatervrees en perfectionisme. Nu is de tijd rijp, vindt singer-songwriter Rob van Gameren. Samen met musici Bart en Jos Hoevenaars (Sir Ian en Mono) en Marjoleine Molenaar brengt TheYesPlease een gelaagd album met vurige persoonlijke songs met delicate wendingen. Soms muisstil, dan weer opgaand in een bezwerende zwanenzang.

TheYesPlease heeft een voorliefde voor locatieproducties op de vreemdste plekken. Eerder speelden zij o.a. in Museumwoning Sonneveld, in een monumentaal zwembad, een ruïne in Frankrijk, een sexshop op Rotterdam-Zuid en een kerkje op Oerol. Komend voorjaar presenteren zij hun nieuwe reizende barok locatieproductie 'Reverie'. 

 

14 december 2014, Natuurhistorisch Museum Rotterdam

Sessie 1: 19.00

Sessie 2:  20.45

Reserveren:info@theyesplease.com

Entree: €5,-

Album: €10,-

Westzeedijk 345, 3015AA, Rotterdam. Verzamelen onder de potvis.

www.theyesplease.com

www.hetnatuurhistorisch.nl

Deel via social media: