Zoek...
Release Fuel My Fire – Birgit Schuurman

Release Fuel My Fire – Birgit Schuurman

PERSBERICHTEN
DOOR
2017-09-28 07:00:00 • min lezen

Release Fuel My Fire – Birgit Schuurman

Voorjaar 2018, twaalf jaar na haar laatste album ‘Sticky Tales’, gaat Birgit Schuurman weer muzikaal van zich laten horen op een nieuw album met zelfgeschreven songs.

De eerste song van dit album is FUEL MY FIRE en zal uitkomen op 27 september.

Een prachtige, bittersweet popsong die door het strijkers-arrangement de filmische sfeer van een soundtrack oproept.

 

Birgit is een verhalenverteller. Dat doet ze natuurlijk al als actrice in de films, series en theaterstukken waarin ze speelt, maar nú vertelt ze haar eigen muzikale verhaal. Dit nieuwe album wordt haar meest autobiografische plaat tot nu toe. Een plaat waarop Birgit uitdaagt, zichzelf bevraagt, troost, sorry zegt en inspireert….

 

FUEL MY FIRE is het eerste hoofdstuk van haar verhaal

  

Birgit Schuurman

De afgelopen jaren speelde ze in talloze films (oa Pijnstillers, Rokjesdag, Uilenbal, Black Out), series (Meisje van Plezier, De Mannentester, Heer & Meester, Rechercheur Ria), (muzikale) theaterstukken (50 tinten…, De Parodie, Extreem, Last 5 Years) en stond ze in het theatre met haar eigen liedjesprogramma Het Grote Verlangen. Vanaf 10 september is Birgit ook te zien in de RTL 4-serie Meisje van Plezier en vanaf 2 oktober staat Birgit in het theaterstuk De Gevangenismonologen. Dit stuk wordt op locatie gespeeld in vijf verschillende leegstaande gevangenissen.

 

Voor haar nieuwe album zal Birgit samenwerken met o.a. Martijn Konijnenburg (Kygo, Nina June), Marcel Tegelaar (Eefje de Visser), Stef Classens en Tom Tukker.

Deel via social media: