Zoek...
Release lijst Record Store Day 2019 bekend

Release lijst Record Store Day 2019 bekend

Youtube video
PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2019-03-05 07:00:00 • 2 min lezen

Pop / Rock / Singer-songwriter

Release lijst Record Store Day 2019 bekend

De lijst met nationale- en internationale releases voor Record Store Day 2019 is afgelopen week bekend gemaakt. Het is zo mogelijk een nog indrukwekkender lijst dan voorgaande jaren, met exclusieve titels die alleen verkrijgbaar zijn tijdens de tiende editie van Record Store Day Nederland op zaterdag 13 april. Bekijk de complete lijst op www.recordstoreday.nl.

Naast de opvallend vele lokale releases, zitten er uiteraard tussen het internationale aanbod ook weer veel bijzondere titels. Zo kan men zowel een gekleurde 7” single als een picture disc soundtrack van Queen’s meesterwerk Bohemian Rhapsody verwachten, een plaat die sinds het enorme succes van de biopic weer volop in de schijnwerpers staat. Verder U2: The Europa EP, een nieuwe 3-track EP met een exclusieve opname van U2’s recente eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour plus twee nieuwe remixes; John Lennon met Imagine (The Raw Studio Mixes), opgenomen in de Ascot Sound Studios bij John & Yoko’s huis.  En als laatste The Rolling Stones – She’s A Rainbow (Live); een limited edition coloured 10” vinyl. Deze nog niet eerder uitgebrachte live versie is opgenomen in de Parijse U Arena tijdens de ‘No Filter’ tour in oktober 2017.

Over Record Store Day
Record Store Day viert dit jaar in Nederland haar tiende jubileum. Na de US en de UK was Nederland het derde land dat deze feestdag voor de platenzaken besloot te organiseren. Inmiddels doen er wereldwijd zo’n 25 landen mee. Record Store Day vindt dit jaar wereldwijd plaats op zaterdag 13 april in meer dan 2.000 platenzaken. In Nederland zijn de RSD releases alleen verkrijgbaar bij deze 100 platenzaken.

Pop / Rock / Singer-songwriter

Deel via social media: