Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2017-01-30 07:00:00 • 7 min lezen

(release)Party met Jaskelis & WatWatIs in BIRD!

Rotterdam – Het gaat goed met de artiesten van het label HardHeaderz! Singer-songwriter Jaskelis won in 2016 de Sena Grote Prijs van Rotterdam en labelgenoten WatWatIs pakten de tweede prijs. Op vrijdag 17 februari brengen ze, met support van van Kevtendencies en Far I, hun award-winning sound naar BIRD!* 

Jaskelis Afgelopen jaar won singer-songwriter Jaskelis de publieksprijs en (én) de eerste plek in de Sena Grote Prijs van Rotterdam. Geen wonder ook. Met haar bijzondere live-performance weet ze iedereen te betoveren. Haar cover van Banks’ ‘Someone New’ trok de aandacht van HardHeaderz, die haar meteen tekenden en op 30 januari verschijnt debuutalbum Gin&Jazz.

WatWatIs De Rotterdamse Yellow, Ruwhel en DJ Jonchi vormen samen WatWatIs. Met hun muziek, door hen “Conscious Trap” genoemd, geven ze je een kijkje in hun belevingswereld. Debuutalbum Het Is Tijd Nu staat gepland voor 10 februari, maar eerst tijd (nu) voor hun optreden in BIRD! Maak je op voor zware 808's, harde levenslessen en vocalen die je trommelvliezen (en feelings) niet onbewogen laten.

Kevtendencies & Far I En in het voorprogramma: Kevtendencies en Far I. Kevtendencies omschrijft zijn muziek zelf als “New Age Boom Bap”. Spiritualiteit, complottheorieën, revolutionaire gedachten of life-lessons, alles komt langs in zijn complexe rhymes. De Rotterdamse rapper, producer en oprichter van HardHeaderz, Far I, maakt hiphop zonder concessies. Geen gimmicks, maar pure hiphop met een rauw randje.

*En oh, de eerste 100 bezoekers krijgen een gratis HardHeaderz-shirt!

Wanneer: vrijdag 17 februari 2017 Aanvang: 20.30 uur (zaal open: 20.00 uur) Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam

Toegang: € 7,50 (pre-sale & door) Tickets: https://bird.stager.nl/web/tickets/112811 Meer info: www.bird-rotterdam.nl

 

Deel via social media: