Zoek...
Rock Inc viert 20 jarig bestaan met festival in De Bosuil.

Rock Inc viert 20 jarig bestaan met festival in De Bosuil.

Youtube video
PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2019-10-16 07:00:00 • 2 min lezen

Rock

Rock Inc viert 20 jarig bestaan met festival in De Bosuil.

Productiehuis, muziek-distributie bedrijf en opnamestudio Rock Inc. Entertainment bestaat twintig jaar en viert dit op 23 november 2019 in De Bosuil. Vanaf 16.45 uur vindt in het Muziekcentrum in Weert het zogenaamde Rock Inc. Festival plaats. Nieuwe bands en artiesten krijgen hier de kans zich te presenteren.

Anno 2019 is Rock Inc. Entertainment een plek waar bands en artiesten terecht kunnen voor opnames, distributie, fysiek en digitaal, podiumondersteuning en online marketing. Ondersteuning en support van nieuw talent wordt gezien als een belangrijke investering voor de toekomst van de muziekindustrie.

Singer-songwriter Steven Beelen uit Tungelroy nam onlangs zijn eerste album op bij Rock Inc. Entertainment en zangeres GG Joanne uit Valkenburg werkt op dit moment aan haar debuutalbum. Deze artiesten en anderen (Vanderlinde uit Groningen en Vlad in Tears uit Berlijn) krijgen de kans zich op 23 november te presenteren. Daarnaast is deze avond een cd-markt en worden er albumpakketten uitgedeeld.


Rock

Deel via social media: