Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2015-05-07 07:00:00 • 11 min lezen

Sam Smith annuleert komst naar Rock Werchter

Geen Sam Smith op Rock Werchter. Dat is bijzonder jammer. De jonge Brit heeft al even problemen met de stembanden en moet nu een medische ingreep ondergaan. Al zijn komende concerten en festivaloptredens komen te vervallen inclusief zijn passage op Rock Werchter. Sam Smith zou er op zaterdag 27 juni optreden. De festivalorganisatie wenst hem een spoedig herstel toe. Het zaterdagprogramma wordt herschikt. Stay tuned voor meer info.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Vier dagen lang is in het Festivalpark in Werchter (België) het beste van nu te zien en te horen op drie podia: Main Stage, KluB C en The Barn. Rock Werchter programmeert overtuigd over genres heen. Dat wordt gesmaakt. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Over de vier festivaldagen heen vonden in 2014 bijna 150.000 unieke festivalgangers uit alle mogelijke windstreken de weg naar een maanden op voorhand uitverkocht festival.

Voor de editie 2015 resten er enkel nog dagtickets voor vrijdag 26 juni. Dan staan o.a. Ibeyi, Gavin James, FKA twigs, Magnus, Damian 'Jr. Gong' Marley, Of Monsters and Men, Róisín Murphy, alt-J, Ben Howard, Mumford & Sons en Pharrell Williams op de affiche. De nog resterende tickets voor Rock Werchter 2015 zijn te koop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

Deel via social media: