Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-10-24 07:00:00 • 11 min lezen

Secret Cinema en Egbert keren terug naar de Melkweg voor een vernieuwde, legendarische 6-uurs set

De twee techno-iconen vieren 25 years of Secret Cinema

Het wachten is voorbij: 16 januari 2015 keren Secret Cinema en Egbert TERUG naar de Melkweg met een vernieuwde, legendarische 6-uurs set! Ze staan inmiddels bekend als legendarische nachten – de Gem Sessions in de Melkweg, Amsterdam. Nadat Egbert vorig jaar de klus in z’n eentje klaarde, is het nu weer tijd voor de twee vrienden om samen de Melkweg op z’n kop te zetten.

Het is alweer 2,5 jaar geleden dat de twee techno-iconen gezamenlijk hun kunsten in de uitverkochte Melkweg kwamen vertonen. Het recept mag duidelijk zijn: na een grondige voorbereiding, wordt de halve studio verhuisd naar de Melkweg voor een unieke, 6 uur durende trip!

Celebrating 25 years of Secret Cinema!

En dit keer is er extra reden voor feest! 2015 is een zeer bijzonder jaar voor Gem oprichter en voorman Jeroen Verheij aka Secret Cinema. We vieren dat hij alweer 25 jaar in het vak zit! In 1990 rolden de allereerste platen zijn computer uit… Het was het begin van een mooie carrière die ervoor zorgde dat hij wordt gezien als één van de grootste techno pioniers die ons land heeft voortgebracht!

Natuurlijk viert Secret Cinema deze mijlpaal ’t liefst samen met zijn protegé en goede vriend Egbert en hoe beter dan 6 uur lang de Melkweg te voorzien van geweldige muziek. Deze Gem Session is slechts het begin van de viering van dit bijzondere jubileum! We kunnen alvast aankondigen dat het 25-jarig bestaan van Secret Cinema later in het jaar nog eens extra wordt gevierd met een zéér bijzondere release op Secret Cinema’s eigen label Gem Records… Veel meer kunnen we nog niet verklappen. Houd de website en Facebook in de gaten.

Deel via social media: