Zoek...
Simply Red komt met CD/DVD van Symfonica in Rosso

Simply Red komt met CD/DVD van Symfonica in Rosso

Youtube video
PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2018-10-22 07:00:00 • 1 min lezen

Pop

Simply Red brengt ‘Symphonica In Rosso’ Live Album en DVD uit op 23 November

Vorig jaar oktober speelde Simply Red drie keer ‘Symphonica in Rosso’ in de Ziggo Dome met een orkest van maar liefst 40 man. De setlist bestond uit een dwarsdoorsnede van hun opmerkelijke carrière met onder andere de klassiekers ‘Holding Back The Years’, ‘Stars’, ‘Fairground’ en ‘If You Don’t Know Me By Now’.

Op 23 november aanstaande brengt BMG de CD en de DVD uit van deze concerten. Voorafgaand aan de releases hebben de fans eenmalig de kans om het concert in de bioscoop te zien op het grote scherm en met een geweldige 5.1 surround geluid. Dit gaat plaatsvinden op 12 november.

Zonder enige twijfel is Mick Hucknall een van de beste zangers uit de UK met een stem herkenbaar uit duizenden. Zijn band Simply Red heeft een waanzinnige carrière tot nu met maar liefst 5 UK nummer 1 albums en verkopen van meer dan 60 miljoen platen. Ook in Nederland had de band elf albums in de top 10, waarvan negen in de top 3.

‘Symphonica In Rosso’ vierde in 2017 de tiende editie met Simpy Red. Andere artiesten die eerder ‘Symphonica In Rosso’ speelde zijn onder andere Anouk, Sting, Diana Ross, Doe Maar, Lionel Richie en Marco Borsato.

Dit concert komt beschikbaar als CD/DVD met 16 tracks op CD en het concert op DVD en uiteraard ook digitaal met alle 20 tracks van het concert. Ook komt er een speciale 2CD/DVD in een ‘hard back deluxe’ editie die exclusief verkocht wordt via simplyred.com.

Pop

Deel via social media: