Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-09-08 07:00:00 • 7 min lezen

Smeerboel Festival gaat voor het vierde jaar op rij richting uitverkocht huis

De line-up is al een paar maanden bekend en inmiddels is 80% van de kaarten verkocht.

Het ziet er naar uit dat het frivole Utrechtse Smeerboel Festival dit jaar voor de vierde maal op rij uitverkocht zal raken. Smeerboel Festival vindt plaats op zaterdag 13 september in Utrecht, dit jaar op het nieuwe terrein aan de Mercatorlaan op Grasweide Papendorp.

Smeerboel Festival zal dit jaar voor de vijfde keer plaatsvinden en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest creatieve en frivole festivals van Nederland. Alles kan en alles mag hier. Een plek waar hedonisme en escapisme kunnen excelleren tot een gezamenlijk hoogtepunt. Hier hangt geen hokjesgeest, zolang je maar plezier hebt.

Dit jaar koos de organisatie voor muzikale verbreding door meer aandacht te besteden aan livemuziek binnen het programma. Waar voorheen elektronische muziek voornamelijk de boventoon voerde, is er nu een live-stage bij gekomen die gehost wordt door de nieuwe poptempel TivoliVredenburg. Blijkbaar een goede zet, want met nog ruim 2,5 week te gaan lijkt het erop dat het festival voor het vierde jaar op rij gaat uitverkopen.

Smeerboel Festival programmeert deze editie maar liefst 6 muziekarea’s met uiteenlopende muziekstijlen variërend van pop, hiphop, techno, house tot bass. Voor het eerst zijn er op Smeerboel Festival ook internationale artiesten te zien in de line-up. Dit jaar kun je onder andere genieten van topartiesten als Typhoon, Chef’Special, Jack Parow, The Advent & Industrialyzer, Tommy Four Seven, Finnebassen, De Sluwe Vos en Aphrodite & Junior Red.

Lees hieronder hoe de podia zijn verdeeld.

Line-up Smeerboel Festival 2014

Techno Joris Voorn The Advent & Industrialyzer Tommy Four Seven Gary Beck Egbert ROD Roger Martinez

House Finnebassen Gabriel Ananda Tapesh Wouter de Moor De Sluwe Vos Miss Melera Prunk

Live – TivoliVredenburg Chef’Special Skip & Die Jack Parow Kees van Hondt Splendid Falco Benz Stefany June Michieltjee De Klerk

Bass – Resist Aphrodite Ft. Junior Red Joker Monki Sinjin Hawke Ganz Gomes & Brutuzz Krampfhaft Karimooo

HipHop – Definitie van HipHop Fakkelbrigade (vervanger van Great Minds) Typhoon Rico & A.R.T. Digitzz Deux Deux ReaZun Stropstrikkers Miggs De Bruijn Cinta Soul DJ Sueside Host: Kleine Jay

LOS! DJ Moortje Doppelgang Space girls Def Rhymz Darkraver Quinten 909 Hitmeister D Aiscream Wouter S.

Tickets – Op = Op De Early Bird tickets vlogen wederom als warme broodjes over de toonbank en waren binnen een half uur uitverkocht. Met nog 2,5 week te gaan, lijkt het erop dat het niet lang meer duurt voordat ook de "Normal tickets" er door heen zijn. Wil je zeker zijn van een ticket, schaf deze dan aan via de website www.smeerboel.com. Voor één euro meer, steun je het goede doel oneMen en koop je een Bewust Ticket.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel via social media: