Zoek...
Win kaartjes voor een van de shows!

Win kaartjes voor een van de shows!

PERSBERICHTEN
DOOR ROELOF NOORDA
2018-11-10 07:00:00 • min lezen

Indie

Snowstar Records bestaat 15 jaar

In 2003 werd Snowstar Records opgericht door Cedric Muyres. In de jaren die volgde is de platenmaatschappij uitgegroeid tot een van de bekendste indielabels van Nederland. Snowstar Records bracht de afgelopen vijftien jaar prijswinnende albums uit, zette internationale samenwerkingen met andere maatschappijen op en ontving in 2013 zelf een 3voor12/Utrecht award voor beste Utrechtse initiatief. De bekendheid van het label komt door de muziek van de artiesten die erop wordt uitgebracht, zoals o.a. I Am Oak, Kim Janssen, broeder Dieleman en Town of Saints. Maar ook door oog voor nieuw talent. Zo bracht het label in 2008 de eerste EP van Kensington uit en tekende onlangs nog het jonge Donna Blue bij Snowstar Records.

Het vijftienjarig jubileum wordt gevierd met een feest in TivoliVredenburg, Utrecht op 8 december met I Am Oak, Kim Janssen en Donna Blue. En een week later, op 14 december, is er feest in Vera, Groningen, waar Town of Saints, I Am Oak en Kim Janssen spelen. Tickets zijn nu te koop via www.snowstar.nl/shows.

Muyres over het 15-jarig bestaan van Snowstar Records: "Ik had nooit durven dromen dat we na 15 jaar hier zou staan. Dat is volledig te danken aan alle mooie releases van onze uiteenlopende artiesten. Volgens mij staat het label nu garant voor 15 jaar erg mooie muziek en is het goed om daar bij stil te staan en dit te vieren, zodat we daarna weer vooruit kunnen richting het volgende jubileum!".

Om de afgelopen 15 jaar te vieren zijn er naast de shows in thuisstad Utrecht en Groningen de komende periode meerdere speciale acties. Hou hiervoor Facebook, Instagram en Twitter van Snowstar Records in de gaten.

15 jaar Snowstar Records

8 december 2018 TivoliVredenburg, Utrecht Met I Am Oak, Kim Janssen en Donna Blue 
14 december 2018 VERA, Groningen Met Town of Saints, I Am Oak en Kim Janssen  

Indie

Deel via social media: