Zoek...
Status Quotes single en DVD livestream concert

Status Quotes single en DVD livestream concert

PERSBERICHTEN
DOOR
2021-02-25 07:00:00 • min lezen

Rock

Status Quotes single en DVD livestream concert

Status Quotes is een band met een missie en die is het eren van de muziek van de legendarische Engelse band Status Quo en dan met name de roemruchte jaren ‘70, toen Quo rockte als geen ander. Een zeer succesvolle band ook. De Nederlandse band speelde in 2019 o.a. op de International Quo Convention in Minehead, Engeland voor een uitzinnig publiek waaronder de originele Quo-leden bassist Alan Lancaster en drummer John Coghlan.

Status Quo producer John Eden heeft de onlangs verschenen single “Your Smiling Face'' (van dat optreden) gemixed en gemastered. Hij nam dit nummer in 1978 op met Quo in de Wisseloord studio in Hilversum. Het nummer is in digitale vorm uitgebracht en beschikbaar via de bekende platforms.

Op 6 maart is de release van de DVD “Status Quotes - Live! In Minehead”. Een registratie van het eerder genoemde headline optreden op de driedaagse Fanclub Convention in de UK.

Een en ander zal worden ondersteund met een DVD livestream releaseshow waarin Status Quotes een volledig concert doet via: https://www.mellomusic.live/Ticket en info link: www.statusquotes.nl.

Rock

Deel via social media: