Zoek...
The Story Club brengt live muziek terug als clubavond!

The Story Club brengt live muziek terug als clubavond!

PERSBERICHTEN
DOOR
2017-05-23 07:00:00 • 2 min lezen

-

Stijlvol uitgaan in de Amsterdam ArenA: The Story Club brengt live muziek terug als clubavond!

Na edities van The Story Club in het College Hotel Amsterdam, de Heineken Experience en het W Hotel Amsterdam, zal de Amsterdam ArenA vanaf zaterdag 20 mei vier keer per jaar de pop-up clubavond welkom heten. Een avond met cocktails, sushi, DJ's en live muziek door de 8-koppige The Story Club band en vocalisten die soul-, funk- en popmuziek van dit moment zingen.

"Mede door de grote successen van de Nederlandse DJ’s in het afgelopen decennium bestaat de line-up van feestjes voor de 21-plusser momenteel vaak alleen uit DJ's. Live muziek en DJ’s kunnen echter prima op elkaar aansluiten. Mijn ervaring leert dat live muziek voor bezoekers van onze clubavonden een absolute toegevoegde waarde in beleving is. In de vele enthousiaste reacties op onze vorige avonden hoorden we vaak: “wat leuk, dit is nieuw!”. Dat is voor mij bijzonder om te horen, omdat nog niet heel lang geleden goede uitgaansavonden juist alleen met live muziek waren! Op foto’s van een generatie geleden zie je uitsluitend live bands en iedereen in mooie kleding. Met The Story Club avonden willen we letterlijk de toon zetten en net als in de mode een trend van vroeger terugbrengen!”, aldus Jack de Zeeuw (directeur van KEK Events, oprichter van The Story Club).

De Amsterdam '72 zaal krijgt op 20 mei een totale make-over. De band speelt de sets met verschillende vocalisten en de DJ’s draaien voorafgaand, tussendoor en na afloop van de live sets. Tijdens de clubavonden van The Story Club zijn er cocktails en sushi verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om VIP arrangementen te reserveren.

In tegenstelling tot vorige edities, waar alleen bezoekers op uitnodiging binnen mochten komen, is The Story Club op zaterdag 20 mei toegankelijk voor iedereen die van een stijlvolle avond uit houdt. De minimum leeftijd is 21 jaar en de dresscode is Casual Chique. Tickets kosten 35 euro (inclusief welkomstcocktail) en zijn te koop via de website van The Story Club en via ticket organisatie Stager.

Praktische informatie
Datum: zaterdag 20 mei 2017
Aanvang: 21:00 uur
Eindtijd: 02:00 uur
Locatie: Zaal Amsterdam '72, Amsterdam ArenA
Leeftijd: 21+
Dresscode: Casual Chique
Tickets: 35 euro (inclusief welkomscocktail)
Website & tickets: www.thestoryclub.nl/society-events/
Facebook event: https://www.facebook.com/events/989445594519175/

Deel via social media: