Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2017-02-16 07:00:00 • 11 min lezen

Take Off Sessions @ Poppodium Duycker 09-03-2017

De eerste Take Off Sessions van 2017 gaat een bijzondere worden, er komen namelijk drie veelbelovende acts spelen. Deze editie staat in het teken van blues.

 

Jas Josland De talentvolle singer/songwriter Jas Josland uit Nieuw Zeeland gaat de avond openen met haar energieke nummers en bijzondere verschijning. Een beetje van dit en een beetje van dat. Zo omschrijft Jas Josland haar muziek. Bijna als een receptenboek met al haar invloeden vanuit de jaren 60 tot en met de hedendaagse popmuziek. Met alleen haar gitaar en krachtige stem trekt ze de wereld momenteel rond. Verwacht catchy singer songwriter liedjes, grappige verhaaltjes tussendoor en liedjes die je raken…..

Bambooze Als tweede deze avond: de Local Hero’s van Bambooze!! Deze mannen EN vrouw maken er al een feestje van voordat de avond begonnen is, dus dat komt helemaal goed! Bambooze bestaat uit zes gedreven muzikanten, afkomstig uit de regio Haarlemmermeer tot aan Den Haag, die met een verrassend repertoire en aanstekelijk enthousiasme ieder optreden tot een waar feest weten te maken. IJzersterke vierstemmige vocalen, gelaagde gitaarpartijen en een van de strakste en meest stuwende ritmesecties uit de regio hebben Bambooze al vele zeer positieve kritiek van zowel publiek als exploitanten opgeleverd.

Candy’s River House En de derde band vanavond is de Amerikaanse band Candy’s River House uit de staat Utah. Het is de blues editie, dus verwacht Southern Blues van deze mannen… Recht uit het hart. Met meer dan 250 shows per jaar is dit met recht een hardwerkende band te noemen. Vanavond extra speciaal, want dit is gelijk het EERSTE Europese optreden van de mannen!

open: 20:00aanvang: 20:30

voorverkoop : € 4,-cjp - voorverkoop: € 2,-deurverkoop: € 5,-

locatie: Duycker Hoofddorp kleine zaal

Deel via social media: