Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-10-23 07:00:00 • 6 min lezen

Talent in ‘De Huiskamer’

Onder de naam ‘De Huiskamer’ presenteert De Observant maandelijks de spannendste singer-songwriters. Bij deze gelegenheden hoort het publiek zowel Amersfoorts talent als nationaal opkomende namen. Op 5 november staan weer drie pareltjes op het podium. De avond begint om 20:30 uur en de laatste act sluit af om 22:30. De entree is gratis.

Een stem, een gitaar en soms een mondharmonica. Dat is waarmee Levi Oostermeijer zijn publiek tot het laatste nummer blijft boeien. Zijn Nederlandstalige folk songs vertellen elk een verhaal, waarbij tekst opgaat in de muziek en andersom. "Ik ben niet te beroerd mijn verhalen te delen met het publiek, al komt muziek soms erg dichtbij.”

De muziekstijl van Manon Kolman is te omschrijven als hedendaagse, reeds bestaande popmuziek met een jazzy soulsausje. “Ik moet simpelweg zingen, iedere dag, anders ben ik chagrijnig. Zingen is voor mij een uitlaatklep voor zowel verdriet, boosheid als blijdschap. Door de wisselende emoties is elke performance van hetzelfde nummer weer anders."

Géonne Hartman studeert aan de HKU aan de opleiding musician 3.0. Met haar gitaar en stem neemt ze je mee in haar leven en vertelt ze haar persoonlijke verhalen. Haar performance is er een van tegenstellingen. Ze is zowel helder als abstract, kalm en vurig, maar ook lieflijk en eerlijk.

Deel via social media: