Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-12-18 07:00:00 • 12 min lezen

The Astroids Galaxy Tour voor drie concerten naar Nederland

De Deense band The Asteroids Galaxy Tour komt in mei terug naar Nederland. De groep rond zangeres Mette Lindberg en producer Lars Iversen zal dan drie clubshows doen. De kaartverkoop start vandaag om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia.

Het tourschema ziet er als volgt uit:

2 mei: Hengelo, Metropool

3 mei: Breda, Mezz

4 mei: Utrecht, TivoliVredenburg

The Asteroids Galaxy Tour grossiert in super catchy popsongs. Ze braken in 2008 door met o.a. de hits ‘Around The Bend’ (zie video) en ‘The Golden Age’ (zie video), beiden afkomstig van het debuut ‘Fruit’ uit datzelfde jaar. Deze onweerstaanbare hits werden onder andere gebruikt in reclames voor Apple en Heineken, waardoor de Denen in één klap internationaal bekend werden. Het succes zette zich voort met het tweede album 'Out Of Frequency' uit 2012. De single 'Heart Attack' werd bovendien door 3FM uitgeroepen tot Megahit.

Afgelopen najaar verscheen het derde studioalbum 'Bring Us Together'. Met dit jongste wapenfeit op zak, was The Asteroids Galaxy Tour dit jaar te zien in een volle Alpha tent op Lowlands en stonden ze in november in een uitverkochte Melkweg en Doornroosje. In voorgaande jaren verzorgde de band al optredens op onder meer Pinkpop, Parkpop en Zwarte Cross.

Meer informatie is te vinden op http://www.theasteroidsgalaxytour.com.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.

Deel via social media: