Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2015-12-24 07:00:00 • 9 min lezen

The Funky Cat with Geck-o & Friends in P60

AMSTELVEEN - 20 februari 2016 - Nu het beruchte QULT-concept is gestopt, springt boegbeeld Geck-o in het gat met zijn eigen feest “The Funky Cat”. Deze avond zal hij zijn unieke blend van stijlen als subground, techno, electro en hardstyle laten horen. Stevig en speels, met de nodige ups, downs en lak aan de hokjes - maar altijd dansbaar.

De bezoekers zullen deel uitmaken van het begin van iets nieuws. Voor liefhebbers is deze eerste editie dan ook een echte must, en voor anderen is het de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de bijzondere, diepgaande en toch opvallend toegankelijke muziek van Geck-o & Friends. Deze friends zijn niet de minste artiesten! A*S*Y*S is erbij, de Duitse acid veteraan die furore maakte bij het legendarische label Tracid Traxxx. En hij is actueler dan ooit! Hij blijft zichzelf keer op keer opnieuw uitvinden, op zoek naar de nieuwste sounds. Verleden en toekomst komen samen in zijn krachtige sound, waarvan de track “MAD” het ultieme voorbeeld is. Als een persoonlijke favoriet van Geck-o, kon hij natuurlijk niet ontbreken. Wavolizer komt overvliegen uit Denemarken, om het feest in stijl af te sluiten met een speciale, exclusieve cross-genre set. Als een van de beste vrienden van Geck-o sinds het begin van hun beider carrières, hebben ze door de jaren heen lief en leed gedeeld en elkaar zien groeien tot de artiesten die ze nu zijn. Wavolizer heeft zich gestort op de combinatie van drum & bass en industrial hardcore, maar zal op The Funky Cat laten zien hoe veelzijdig hij kan zijn, om de laatste energie er nog uit te persen. Een unieke ervaring die je niet wil missen! Bold Action heeft zich ontpopt als een groot talent, met zijn zware, intense en sfeervolle producties. Wat veel mensen niet weten, is dat hij daarnaast als dj ook een sterke selector is. Daarmee maakt hij niet alleen zijn eigen sets tot een diverse reis, maar draagt hij iedere episode van The Funky Cat’s radio show wel een aantal nummers bij aan de tracklist. Zijn plek is hier dan ook meer dan verdiend, en hij zal het publiek laten zien – en voelen – wat hij in zijn mars heeft. Geck-o zelf zal op de avond twee sets draaien. Met zijn eerste set wordt de reis van de avond geïnitieerd, zorgvuldig opbouwend naar wat er komen gaat, terwijl de spieren worden opgewarmd. Later op de avond zal hij alles uit de kast trekken voor zijn “power set”, waarbij alle zintuigen tot het maximale zullen worden gepusht. De kans is groot dat er ook het nodige materiaal van zijn nieuwe album langs zal komen... Kortom, de ultieme Geck-o experience! Reserveer de datum, en verzeker je van een plaats: tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Zaterdag 20 februari // zaal open 22:00 // aanvang 22:00 // vvk €15 // deur €17,50 // 18+ Ticketverkoop via P60.nl, alle Primera winkels en Breaxx Amstelveen Busstation.

Deel via social media: