Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-08-30 07:00:00 • 6 min lezen

The Script organiseert uniek evenement voor Nederlandse fans in Amsterdam

Op 12 september verschijnt het nieuwe album 'No Sound Without Silence' van The Script.

Op dinsdag 9 september geeft de populaire Ierse band een optreden in de Paradiso. Diezelfde middag zal er op een geheime locatie in Amsterdam een bijzonder evenement plaatsvinden. The Script zal daar namelijk voor een select gezelschap van fans hun favoriete nummers van het nieuwe album laten horen. Daarnaast krijgen fans de mogelijkheid om hun persoonlijke vraag aan de band te stellen.

Fans worden gevraagd om voor vrijdag 5 september een tweet, Instagram video of foto te posten met daarin de vraag die ze aan de band willen stellen. Ze moeten daarbij de hashtag #AskTheScriptNL gebruiken. De beste vraagstellers worden uitgenodigd om hun vraag persoonlijk aan de band te komen stellen.

No Sound Without Silence Veel nummers van het nieuwe album zijn geschreven in de tourbus. Terwijl de mannen volop aan het touren waren ter promotie van hun vorige album #3 hadden ze genoeg tijd en inspiratie om nieuwe muziek te maken. "We hebben een studio op wielen meegenomen. Elke avond komen we met zoveel adrenaline in ons lijf van het podium. Sommige artiesten drinken die adrenaline weg, anderen roken hem weg. Dat hebben wij ook allemaal gedaan, maar dit keer wilden we die energie vastleggen en met die adrenaline in ons lijf aan nieuw materiaal werken.", aldus gitarist Mark Sheehan.

Doorbraak Twee jaar geleden brak The Script definitief door bij het grote publiek in Nederland met hun hitsingle 'Hall of Fame feat. will.i.am'. Helemaal niemand kan meer om de populaire band heen die al eerder hits scoorde met o.a. 'Breakeven', 'The Man Who Can't Be Moved' en 'If You Could See Me Now'. Zo speelde de band een uitverkochte show in de Ziggo Dome, terwijl het optreden oorspronkelijk was gepland in de veel kleinere Heineken Music Hall. Tevens waren ze een van de headliners op het Pinkpop festival in 2013. Daarnaast scoorde de band met het album #3 een Spotify record in Nederland: het album stond een jaar lang in de Spotify Album Top 10.

Website: http://www.nosoundwithoutsilence.nl

Deel via social media: