Zoek...
TOM GREGORY ZET DE TOON

TOM GREGORY ZET DE TOON

Label: Armada music

PERSBERICHTEN
DOOR ROELOF NOORDA
2020-01-16 07:00:00 • min lezen

Singer-songwriter

TOM GREGORY ZET DE TOON

De naam Tom Gregory sprong al eerder in het oog door singles als ‘Run To You’ en ‘Small Steps’, en dat succes krijgt vandaag een vervolg. In de aanloop naar zijn optreden op Eurosonic Noorderslag op 16 januari lanceerde de veelbelovende Britse singer-songwriter namelijk zijn nieuwe single: ‘Fingertips’.

‘Fingertips’ is niet alleen een treffend voorbeeld van Tom Gregory’s organische en veelzijdige sound, maar ook nog eens een van de nieuwe tracks van zijn aankomende album. ‘Heaven In A World So Cold’, zoals het debuutalbum van de jonge Brit heet, wordt naar verwachting in de herfst van dit jaar uitgebracht door Kontor Records en Armada Music. Enkele maanden daarvoor, in april, zal tevens Tom Gregory’s eerste solotour van start gaan.

 

Tom Gregory timmert pas een paar jaar aan de weg als artiest, maar de statistieken liegen er niet om. Sinds 2017 scoorde hij meer dan 50 miljoen streams en gaf hij ruim 75 live-optredens, waaronder een show voor 14.000 man tijdens Energy Star Night in Zürich. Zijn single ‘Small Steps’ reikte zelfs tot de vierde plek in the officiële Duitse Airplay chart.

Singer-songwriter

Deel via social media: