Zoek...
VIER HET NIEUWE P!NK-ALBUM MET DE SING ALONG MARATHON IN AMSTERDAM

VIER HET NIEUWE P!NK-ALBUM MET DE SING ALONG MARATHON IN AMSTERDAM

Vrijdag 26 april vaart vanaf Amsterdam CS de enige echte P!NK PONT naar Amsterdam Noord

PERSBERICHTEN
DOOR ROELOF NOORDA
2019-04-19 07:00:00 • min lezen

VIER HET NIEUWE P!NK-ALBUM MET DE SING ALONG MARATHON IN AMSTERDAM

Op vrijdag 26 april komt het nieuwe album van P!NK uit: Hurts 2B Human. Om dat te vieren, organiseert Sony Music Nederland die dag een P!NK Sing Along Marathon met alle 106 nummers die P!NK ooit heeft uitgebracht. In de A’DAM Toren in Amsterdam kun je meezingen met haar hits, kijken naar verschillende soorten performances, jezelf een iconisch P!NK-kapsel laten aanmeten door een professionele kapper en hele toffe prijzen, onder andere concertkaarten, winnen.

p vrijdag 26 april vaart vanaf Amsterdam CS de enige echte P!NK PONT naar Amsterdam Noord, waar de A’DAM Toren staat. Terwijl een dj je al in de stemming brengt met P!NK-hits, krijg je op de pont gratis tickets voor de Sing Along Marathon (start om 10.00u). Tijdens de marathon, die gepresenteerd wordt door YouTuber Lize Korpershoek, gaan we alle 106 nummers van de acht albums die P!NK ooit uitbracht, live ten gehore brengen. Dus ook alle tracks van haar gloednieuwe album Hurts 2B Human. We nodigen iedereen uit om mee te zingen - hoeveel van de 106 nummers ken jij?!
 
Tijdens de P!NK Sing Along Marathon maak je bovendien kans op te gekke prijzen: het nieuwe album, een Sony h.ear Headphone of tickets voor het concert van P!NK op zondag 11 augustus op het Malieveld in Den Haag.
 
Hurts 2B Human is het achtste studioalbum van de wereldster, met daarop onder andere de hitsingle Walk Me Home. Op het album werkt P!NK samen met grote namen als Max Martin, Julia Michaels, Billy Mann, Sia en Teddy Geiger. Ook staan er diverse features op de plaat. Zo hoor je niemand minder dan Khalid op de titeltrack en zingt Chris Stapleton mee op Love Me Anyway. De uptempo track Hustle schreef P!NK samen met Dan Reynolds van Imagine Dragons.

Deel via social media: