Zoek...
Within Temptation verplaatst online show

Within Temptation verplaatst online show

PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2021-07-01 07:00:00 • 1 min lezen

Within Temptation verplaatst online show

Door een kleine technische tegenslag heeft Within Temptation ‘The Aftermath: A Show In A Virtual Reality’ met één week uitgesteld. Het online evenement op 8 en 9 juli is verplaatst naar 15 en 16 juli 2021.

Sharon den Adel: “Er is één ding waar we heel goed in zijn: dat is releases en shows verplaatsen. En we hebben nu een nieuwe mijlpaal bereikt: de kortste verplaatsing in onze carrière ooit! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van het online evenement, maar omdat het iets is dat we nog nooit eerder hebben gedaan – en ook iets is dat je nog nooit eerder hebt gezien, stuiten we op een paar kleine problemen die nog volledig nieuw zijn voor ons en onze crew."
 
Om de show goed te laten verlopen en de beste en spectaculairste ervaring voor onze fans neer te zetten, hebben we besloten om ‘The Aftermath – A Show In A Virtual Reality’ met één weekje te verplaatsen: naar 15 en 16 juli. Het is gelukkig maar één week, en we kunnen je garanderen dat dit het wachten waard is. De show wordt namelijk écht heel vet. Het wordt er één om nooit te vergeten!

Koop je kaartje voor ‘The Aftermath – A Show In A Virtual Reality’ HIER.
- Kaarten voor de oorspronkelijke data zijn automatisch geldig voor de nieuwe data.
- Ben je niet beschikbaar op de nieuwe data? Geen probleem! Je kunt de show gedurende 48 uur terugkijken na start van het evenement. 

Deel via social media: