Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-10-06 07:00:00 • 9 min lezen

Zangeres Tinashe op 6 maart live on stage in Paradiso Tolhuistuin

Op vrijdag 6 maart komt de Amerikaanse zangeres Tinashe voor een exclusieve show naar Paradiso Noord, Tolhuistuin in Amsterdam.

De kaartverkoop voor dit concert start op woensdag 8 oktober om 10.00 uur via de website van de Paradiso, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Tinashe begon haar carrière in The Stunners, een meidengroep die o.a. het voorprogramma verzorgde voor Justin Bieber. In 2011 viel de groep echter uit elkaar, wat Tinashe de kans gaf om met een sneltreinvaart een bloeiende loopbaan op de rails te zetten. Zo heeft ze diverse modellenopdrachten in de wacht weten te slepen, speelde ze mee in verschillende films en televisieseries als “Two and a Half Men” (als vriendinnetje van Jake Harper) én bracht ze verschillende mixtapes uit.

Afgelopen jaar heeft de 21 jaar oude zangeres een mooie platendeal te pakken gekregen en heeft ze meteen een nieuwe mixtape, ‘Black Water’, uitgebracht. De daarvan afkomstige single ‘2 On’ is –mede dankzij de guest appearance van ScHoolboy Q en de productie van DJ Mustard- een van de grootste clubhits van afgelopen zomer. Iedereen die haar eind augustus bij ENCORE live on stage heeft gezien, zal beamen dat Tinashe een ster in wording is. Vorige week heeft Tinashe haar debuutalbum ‘Aquarius’ uitgebracht, in het kader van deze release komt de Amerikaanse schone op vrijdag 6 maart voor een spetterende full show naar Paradiso Noord, Tolhuistuin.

Vrijdag 6 maart 2015TINASHE Paradiso Noord, Tolhuistuin | Amsterdam Entree: € 16,50 (excl. lidmaatschap + servicekosten) De kaartverkoop start woensdag 8 oktober om 10.00 uur via de website van Paradiso, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.Kijk voor meer informatie over Tinashe op www.tinashenow.com of op Facebook.

Deel via social media: