Zoek...
Restless Spirits - Restless Spirits

Restless Spirits - Restless Spirits

Frontiers srl

MUZIEKNIEUWS
DOOR ROELOF NOORDA
2019-06-11 07:00:00 • min lezen

Melodic Rock
7,5

Restless Spirits - Restless Spirits

De Spaanse gitarist Tony Hernando is gevraagd om een solo album op te nemen. Dit onder de naam Restless Spirits. De gitarist van Lords of Black heeft met deze band al goede rockalbums afgeleverd, waardoor er een wens is om met deze gitarist te kunnen spelen.


Frontiers kan dit bieden en met hun clan van o.a. Johnny Gioeli, Deen Castronovo, Dino Jelusic en DeVecchio heb je een alleraardigste rockband in de studio.
Het album bevat dan ook een melodische rocksound dat doet denken aan Journey. ‘Unbreakable’, ‘I Remember Your Name’ en ‘You And I’ zijn toch songs die uit de koker van Neal Schon kunnen komen. Wanneer Hernando er even tandje bij doet dan komt alles in stroomversnelling zoals ‘Live to Win’.
Opvallend is dat de intro’s divers zijn maar dat de songs daarna in een herhaling gaan vallen. Al is het voor degene die dit deinende AOR lekker vinden een heerlijk album!

Of het nu een solo album van de man is of een album van de Frontiers clan met weer een andere gitarist die als middelpunt wordt gebruikt, is natuurlijk wel wat bedenkelijk. Hierdoor wordt het wat onduidelijk wie nu eigenlijk de albums daadwerkelijk maakt.

Melodic Rock

Deel via social media: