Zoek...
Satellite Stories

Satellite Stories

Young Detectives

MUZIEKNIEUWS
DOOR
2017-05-23 07:00:00 • 2 min lezen

-

Satellite Stories is terug en hoe!

De grootste en beste indie band uit Finland is terug met een knaller van een nieuw album! Was het vorige album Vagabonds al een enorme stap voorwaarts, met Young Detectives lijken ze wel zevenmijlslaarzen te hebben aangetrokken.

Waar hun eerdere werk meer klinkt als Two Door Cinema Club zal hun nieuwe album ook zeker fans van bands als Phoenix en The Wombats aanspreken. Meer dansbaar dan ooit met refreinen die zich moeiteloos in je hoofd nestelen, aangevuld met electronica en andere hedendaagse sounds.

De jongens zijn inmiddels getekend bij Universal Finland, maar wij zijn superblij dat wij ze in Nederland mogen vertegenwoordigen! Tot dusver haalde de band meer dan 40 miljoen streams wereldwijd, stond op meer dan 300 headline shows en festivals (waaronder Lowlands) in niet minder dan 17 landen op 3 continenten. De eerder verschenen singles Radiant en Waiting For knalden in Nederland direct op diverse Spotify Playlists en de laatste ook in de iTunes charts. Een maand geleden stond het publiek nog te stuiteren in een uitverkochte bovenzaal van Paradiso. Dit najaar komen ze terug op 26 oktober in Tivoli De Helling en op 28 oktober in de Sugarfactory. Mis het niet!

Voor Young Detectives namen de boys uit Oulu weer zélf de productie in handen. Opgenomen in Finland en New York, gemixt door Grammy winnende producer/engineer Fernando Lodeiro (van Vampire Weekend tot Regina Spektor) en gemasterd door Joe LaPorta (The Killers, Bleachers and The Weeknd).

Tracklist:
01. All
02. Confetti
03. Radiant
04. Emergency
05. UAN
06. Miracle
07. Games
08. Days Of July
09. Waiting For
10. Young Detectives
11. Travels
12. Over You

Deel via social media: