Zoek...
Superster Mariah Carey is terug met nieuwe muziek

Superster Mariah Carey is terug met nieuwe muziek

Label: Sony

MUZIEKNIEUWS
DOOR ROELOF NOORDA
2018-09-13 07:00:00 • min lezen

Pop

Superster Mariah Carey is terug met nieuwe muziek

Internationaal icoon en wereldster Mariah Carey is terug met nieuwe muziek. De meervoudig Grammy-winnares brengt vandaag het nieuwe nummer 'GTFO' uit via Epic Records. 'GTFO' is een voorproefje voor de fans voordat de officiële, eerste single 'With You' verschijnt op 5 oktober.
Beide nummers zullen te vinden zijn op haar nieuwe album wat later dit jaar uit zal uitkomen.


'GTFO' is geproduceerd door de Grammy-genomineerde en meervoudige winnaar van ASCAP Nineteen85, die eerder samenwerkte met onder meer Drake en Jordan Manswell (Daniel Caeser) Op 14 september verschijnt ook de videoclip bij het nummer die is geregisseerd door Sarah McColgan (Kelly Clarkson, Charli XCX)

Beluister 'GTFO': http://smarturl.it/GTFO

De aankondiging van de nieuwe nummers markeert de terugkeer van één van de meest gerespecteerde en herkenbare stemmen in de popgeschiedenis. Momenteel legt Mariah Carey de laatste hand aan haar nieuwe, 15e studioalbum. “I wanted to give my fans and everyone a first listen that wasn’t so seriousI’ve  had so much fun making this album, and I wanted the first moment to reflect that light‐hearted spirit."  aldus Mariah.

De superster heeft op 10 september haar concertreeks 'The Butterfly Returns' in Caesar's Palace, Las Vegas afgerond welke mocht rekenen op lovende reacties van zowel pers als fans.
Op 13 december staat Mariah Carey in de Ziggo Dome.

Over Mariah Carey
Mariah Carey is met meer dan 200 miljoen verkochte albums de bestverkopende vrouwelijke artiest aller tijden. Daarnaast heeft ze 18 Billboard Hot #1 singles op haar naam staan, meer dan welke solo-artiest in de geschiedenis. Ook mocht ze in haar carrière meerdere Grammy's en 21 American Music Awards in ontvangst nemen. Ze ontving tevens de Billboard 'Artist of the Decade' award en mocht de 'Icon Award' van BMI aan haar prijzenkast toevoegen.
Met haar unieke bereik van vijf octaven scoorde ze hits als 'Hero', ' Without You' en 'Emotions'. Haar klassieker 'All I Want For Christmas Is You' is een van de best verkopende en meest gestreamde kerstnummers aller tijden.

Pop

Deel via social media: