Zoek...
The Afterlove Tour van James Blunt doet ook Amsterdam aan!

The Afterlove Tour van James Blunt doet ook Amsterdam aan!

WIN ACTIE
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2017-04-05 07:00:00 • 2 min lezen

Pop

James Blunt komt naar Nederland tijdens zijn nieuwe tour!

De Britse troubadour James Blunt komt naar Nederland

Het is voor de populaire zanger de eerste keer dat hij op tour gaat sinds zijn uitgebreide Moon Landing Tour in 2014, waar hij meer dan 140 succesvolle shows wereldwijd deed.
Met een verkoopgeschiedenis van meer dan 20 miljoen album en bijna 13 miljoen singles wereldwijd en een score van 625 miljoen Youtube views en meer dan 680 miljoen streams op streaming platforms mag Blunt zich met recht één van de meest succesvolle Britse artiesten uit deze tijd noemen. Singles als “You're Beautiful", “Goodbye My Lover” en “Stay The Night” stonden ook in Nederland in de hoogste regionen van de hitlijsten.

De Afterlove Tour staat in het teken van de release van Blunt zijn nieuwe album “The Afterlove” dat op 24 maart uitkomt. Het is de opvolger van het multi-platina album Moon Landing uit 2013. Eerste wapenfeit van dit nieuwe album is de single ‘Love Me Better’. De single laat een fris popgeluid horen, mede door de medewerking van Ryan Tedder. Voor het album werkte James Blunt ook nog samen met onder andere Ed Sheeran, Amy Wadge (Ed Sheeran, Shannon Saunders), Johnny McDaid (Example, Biffy Clyro), Stephan Moccio (Miley Cyrus, The Weeknd) en MoZella (Miley Cyrus, One Direction)

6 november maakt James Blunt zijn opwachting in AFAS live in Amsterdam.

Pop

Deel via social media: