Zoek...
Alles wat je wilt weten over MPodia

Alles wat je wilt weten over MPodia

Agenda van uw poppodium toevoegen??? Ook cd- & reviews schrijven of interviews doen??

Over ons

Mpodia is een onafhankelijke muziekcommunity voor en door muziekliefhebbers. Het biedt muziekliefhebbers een platform om over muziek te schrijven en de muziekindustrie een platform om informatie te delen. Dit geldt voor alle muziekgenres, waardoor Mpodia dé website is voor een breed muziekliefhebbend publiek.

Op Mpodia lees je nieuwsberichten, check je de concertagenda, lees je reviews over je favoriete artiesten of probeer je kans te maken op kaarten of een album met een te gekke winactie.


Hier werkt dagelijks een team van bevlogen muziekliefhebbers aan. Van studenten in de journalistiek en social media tot de gewone muziekliefhebber met zijn jarenlange ervaring of een jonge muziekfanaat. Zij schrijven concert- en albumreviews, nemen interviews af of schrijven een column.
Mpodia beheert een grote muziekdatabase met agenda's en profielen van podia en artiesten van Nederland. Podia en artiesten vullen hier zelf hun eigen concertagenda in. Op deze manier willen wij ons platform op een optimale manier gebruiken voor verschillende muziekstromen.

Mpodia is een samenwerkingsverband met Interactive Dialogue Factory. 


Voor  redactionele aanmeldingen, agenda toegang, winacties en accreditatiereferenties kunt u contact opnemen via
team@mpodia.nl 


Arrangementen en agenda-items

De agenda en arrangementen worden geplaatst en aangeboden door derden. Hier heeft Mpodia geen invloed op de inhoud. Als prijzen en aanbiedingen ter plaatse afwijken, is Mpodia hier niet aansprakelijk voor. Wel vinden wij het heel vervelend als dit plaatsvindt.

Like Mpodia op Facebook en volg ons op Twitter. We like you too!