Zoek...

Werken bij Mpodia

Word ambassadeur van Mpodia 

Commerciële talenten gezocht!
Op zoek naar een uitdagende bijbaan? Wij begrijpen als geen ander dat jouw agenda al vol staat met toffe festivals en concerten deze zomer. Daarom bieden wij een flexibele baan aan waarbij jij jouw eigen tijd kan indelen. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder.

Mpodia is op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die horecagelegenheden weten te enthousiasmeren over ons platform. Het doel is om ervoor te zorgen dat deze horecagelegenheden zich willen aansluiten bij Mpodia.

Wie zijn wij?
Mpodia is een muziekcommunity voor en door muziekliefhebbers. Het biedt een combinatie van uniek muzieknieuws, een complete concertagenda en informatie over verschillende poppodia. Daarnaast kun je als concertbezoeker een complete avond uit plannen. Dit doe je door te zoeken naar een restaurant, café en hotel in de buurt van het poppodium dat jij gaat bezoeken.

Wat ga je doen?
Het platform Mpodia biedt horecagelegenheden de mogelijkheid om zelf een eigen pagina te creëren. Op deze pagina kunnen zij allerlei informatie, aanbiedingen en arrangementen communiceren. Daarnaast worden zij rondom relevante concerten en poppodia getoond om extra op te vallen bij onze bezoekers. Om een pagina te verkrijgen kunnen horecagelegenheden een abonnement bij ons afsluiten.

Het is aan jou de taak om deze horecagelegenheden te enthousiasmeren en te overtuigen om zich aan te sluiten bij Mpodia. Je gaat bij jou in de buurt aan de slag en krijgt een mooie commissie per verkocht abonnement. Ben jij niet bang om een café, restaurant of hotel binnen te stappen en dat abonnement direct af te sluiten? Dan is dit iets voor jou!

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar info@noordevents.nl of neem contact met ons op via het contactfomulier

Schrijven voor Mpodia

Sluit je aan bij het Mpodia team. Bouw via Mpodia je eigen portfolio op van reviews en foto's, recensies en interviews. Toon je werk bij sollicitaties en op school. Of maak van schrijven en muziek een serieuze hobby!  Neem dan contact op met de hoofdredacteur van Mpodia via info@mpodia.nl

Publiciteit

Mpodia beheert het kanaal ‘Mpodia Muzieknieuws’ op de TV-schermen in het openbaar vervoer in de Randstad en op 300 scholen en een netwerk van sportclubs door heel Nederland. Persberichten die op de redactie (info@noordevents.nl) binnenkomen, worden geplaatst op Mpodia. De afdeling Publiciteit selecteert hier uit persberichten, om op het kanaal "Muzieknieuws" te plaatsen.