Zoek...

Werken bij Mpodia

Word Mpodia verkoper

Mpodia is op zoek naar enthousiaste verkopers om onze abonnementen onder de aandacht te brengen bij horeca. Je gaat bij jou in de buurt aan de slag en krijgt een mooie commissie per verkocht abonnement. Ben jij niet bang om een café, restaurant of hotel binnen te stappen en dat abonnement direct af te sluiten? Neem dan hier contact op en we verwelkomen je graag in ons verkoopteam!

Schrijven voor Mpodia

Sluit je aan bij het Mpodia team. Bouw via Mpodia je eigen portfolio op van reviews en foto's, recensies en interviews. Toon je werk bij sollicitaties en op school. Of maak van schrijven en muziek een serieuze hobby! Mpodia zorgt zo mogelijk voor de perskaarten en fotopassen die je bij een bezoek aan een concert nodig hebt. Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met de hoofdredacteur van Mpodia via redactie@mpodia.nl.

Publiciteit

Mpodia beheert het kanaal ‘Mpodia Muzieknieuws’ op de TV-schermen in het openbaar vervoer in de Randstad en op 300 scholen en een netwerk van sportclubs door heel Nederland. Persberichten die op de redactie (redactie@mpodia.nl) binnenkomen, worden geplaatst op Mpodia. De afdeling Publiciteit selecteert hier uit persberichten, om op het kanaal "Muzieknieuws" te plaatsen. Stuur je berichten bijtijds in. De selectie wordt gemaakt op maandag. Door de week worden actuele 'hotpress' berichten toegevoegd.